30 år i år
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger793
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Torgeir Pande B.
Flott lys! Veldig bra!

Thorfinn B.
spenstig bilde med driv. Artig gruppebilde, men synes lyset på han fremste karen til høyre blir litt hardt.
Avsluttet .
Et bilde med masse detaljer, som forsvinner litt i dette lille webformatet. I stooor utgave på lerret eller papirkopi ville det nok gitt et bedre inntrykk. Bra saker.
Jon-Petter T.
Synes det er et morsomt gruppebilde av teatertroppen.
Kreativt lo hardt lyssatt.
Liker det høye kamerastandpunktet også.
Personlig er jeg ikke så glad i den kraftige vignetteringen, men det har kanskje også noe med lysforholdene da du tok bildet.
Anders H.
Flott gruppebilde av en morsom gjeng. Har sansen for fargene og vignetteringen, det gir en skikkelig sterk effekt i bildet.

Anders
Knut-Inge J.
Bra gjennomført gruppebilde. Plassering og gruppering av personane verkar særdeles gjennomtenkt. Mannen i uniform balanserer det heile med storleik og positur. Personen framme til høgre matchar gruppa på balkongen i omfang. Dette trur eg er veldig bra også i stort plakat-format!
Anne-Lise S.
Flott lys. Viser en gjeng glade dramatikere. Liker etterarbeidet ditt her!

Anne-Lise
Dag J.
Takk for kommentarer.

Bildet er tenkt trykket i 50x70cm, så det er klart at mange detaljer, spesielt ansiktsuttrykk, forsvinner i dette formatet. Jeg gleder meg til å se det i full størrelse.

Lyset er kanskje litt hardt, men jeg synes det passer til denne gjengen. Men jeg skal se på muligheten for å dempe det litt på nevnte person, TB.

Vignetteringen er bevisst, og en smaksak. Jeg har brukt det i et forsøk på å forsterke dybden i bildet.

Regien er et samarbeid, tross alt finnes det mange instruktører og regissører i bildet, og uten deres hjelp hadde jeg slitt mye mer enn jeg gjorde.
Ronnie S.
Her var det mye etterarbeid. Resultatet er derimot knallbra. Når det er sagt så står bildet som en påle uten bearbeidingen også.
Erik J.
Utrolig bra med mange fine detaljer. Merkelig at dette ikke har blitt anbefalt umiddelbart! Anbefales herved!
Arild H.
En samling av flotte portretter. Godt at det blir laget storformater av bildet slik at det kommer til sin rett. Imponerende.

Hilsen Arild
Ketil K.
Et flott gruppeportrett. Dette må jo være gøy å få for deltagerne! Litt usikker på lyssettingen, på den ene side ble den vel rotete, men det gir samtidig liv og litt positiv glorie-effekt som ''honnør'' til skuespillerne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu