Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger528
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Stig S.
Dette hadde jeg absolutt sansen for! Funker ypperlig med midtstilling som underbygger formene i bildet. Dyktig utført også - selv strået gjennom personen er tydelig definert mot det mørke. Flott!

Dette må vel være et motiv å komme tilbake til, med ulike farger og lyssettinger etterhvert som årstidene skifter...

--stig--
Steinulf L.
Detaljrikt og med enorm dybde. Dyster desemberstemning. Et bilde som engasjerer.
Carsten S.
Liker kontrasten mellom de detaljrike konturene og det myke vann/tåke. Personen gir bilde noe ekstra. Men....så lurer jeg på den bevegelse. På den ene siden går personen akkurat over ( i skarpheten altså) fra de skarpe steinene i det myke tåke. Men det blir så liten i forhold till det andere.
På den andere siden forstiller jeg meg også hvordan bilde hadde vært hvis personen hadde sittet stille og kikket ut på havet.
Uansett. Det tekniske er bra, det lille ekstra og stemingen er tilstede. Resten er sikkert smaksak.
Tom A. T.
Takker for tilbakemeldinger. Stig jeg har mange turer på denne lille ''holmen'' allerede og dette blir sikkert ikke den siste, selv om det er det foreløbig. Carsten tanken var først å sitte ned å se ut over fjorden, men stolen var så isete og våt at jeg orket ikke sette meg helt nedpå ;o)..
mvh Tom T
Chr. G.
Han (du) har tatt med seg stolen ut på sandbanken for å gi seg selv en fredelig stund, og så kommer den j...lige fotografen. Bevegelsen er frosset akkurat i det han skal til å sette seg, men så oppdager han plutselig sniken -deg. Bra bilde, det gir meg en historie.
Øyvind A.
Fint komponert, bra dybde. Med personen/bevegelsesuskarpheten som krydder. Men havet? (jfr CS sin kommentar). Jajo, det er vel ''Innlandshavet'' regner jeg med.

Ellers så har jeg sansen for Glørstads tolkning.

Ø.
Ketil K.
Tenkte å foreslå en serie på tre bilder, der bilde nr. to og tre er turisten i sint firsprang mot fotografen... Men det er ikke nødvendig - antydningens kunst får holde, så får vi tenke resten.
Thorfinn B.
fint lys, fin holme....., men hva skjer a? Ser ut som modellen skal sette seg ned for å kvitte seg med avfallsstoffer i kroppen. Merkelig bilde som heller i begge retninger for meg :-)
Hans Jacob H.
Har litt sans for dette jeg også. Fine linjer i bildet med den smale odden som går ut i vannet. Bevegelsen til personen som skal til å sette seg (eller reiser seg) gir en artig piff i bildet. Kanskje litt minus for stråene som spidder kroppen.. :)
Ole Birger S.
Et godt bilde som setter fantasien i sving. Hensikten med å sette seg ute på den odden, må vel være å sanke ro til sjelen, men da burde stolen være vendt mot havet.... mvh obs
Ronnie S.
Merkelig bilde. Får en slags sugende følelse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu