Momotombo, Nicaragua
Bildet inngår i albumet Nicaragua con amor - Nicaragua er et land med store kontraster; de virkelig fattige opp mot de velhavende, med en middelklasse som er nesten ikke-eksisterende. Et fascinerende land med store sosiale utfordringer, men samtidig med en vennlighet og imøtekommenhet som gir håp.
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger573
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226622} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jan Helge H.
Bra bilde. Liker balansen mellom forgrunneno g elementene lenger bak i bildet. Himmelen er utrolig bra. Hytten midt på jorde fanger oppmerksomheten med en gang. Jeg er ikke sikker på om det er bra. Tar bort noe fra balansen i bildet. Jeg tror jeg ville forsøkt å fjerne høyspentledningene til venstre i bildet også... men et bra bilde, uten tvil.

Jh2
Stig S.
Takker, Jan Helge! Hytten og ledningene var der og blir der;-)) Ser imidlertid at jeg har vært ørlite for hard med usm (bl.a. konturene av fjellet)....

Momotombo er forøvrig et kjent landemerke ved Nicaraguasjøen, like utenfor Managua; hvilket nummer jeg er i rekken som foreviger det vites ikke, men de fleste nytter fremdeles lerret og maling til formålet.....

--stig--
Tom A. T.
Den midtstilte komposisjonen syntes jeg fungerer bra og gir fin harmoni og symetri i bildet. For øvrig et spennende landskap med den store flate sletten som en fin innledning mot fjellet i bakgrunnen. Hytta fungerer bra som et lite ''stoppested'' på veien dit.
mvh Tom T
Kenneth K.
Vakkert bilde. Fint landskap dette her. Jeg syns komposisjonen var bra her. Det er fin dybde i bilde. Skarpt og fint bilde dette her. Rett å slett vakkert.

mvh Kenneth
Avsluttet .
kjempeflott bilde! ser ut som et postkort- hit vil jeg dra:) mvh hege
Gunnar H.
Lekkert bilde, dette. Flotte farger, fint komponert. Det midtstilte fjellet gir et 'løft' i bildet.

Gunnar
Stig S.
Takk for fine tilbakemeldinger!

--stig--
Stig B.
Fint landskap med fine elementer som skaper fin forgrunn i det grønne området, fin mellomgrunn og interessepunkt i fjelltoppen som er symmetrisk og fin, og ikke minst en vakker himmel med mye struktur. Alt i alt et vakkert naturbilde.

Mvh Stig
Odd E. k.
Hei Stig!

Et flott landskapsbilde, der fjelltoppen rager høyt til værs blant de fine skyene på himmelen. Flotte fine farger der landskapet er frodigt. Et flott land med mye nød og elendighet. Fint levert meg god undertekst Stig!

Mvh

Odd E.
Odd E. k.
Hei Igjen Stig!

Vil ønske deg en God Jul og Godt Nyttår, der du viser til mange meget flotte bilder fra verden omkring. Du har også en veldig høg stander på bildene dine og hvor du er en inspirasjonskilde for meg.

Mvh

Odd E.
Fred S.
Den knøttlille ''dusken'' som stikker inn midt oppe på venste bildekant bør strengt tatt fjerne, ellrs er dette et severdig og velkomponert bilde; ett av disse der en føler at midtstillingen er ok. Flott motiv; får etter hvert inntrykk av at du reiser mye, stadig bilder fra forskjellige deler av verden.
Fortsatt god jul til deg.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu