Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Tormod I.
Liker dette veldig godt. Artig å se hvordan smilet forplanter seg oppover :)
Meget bra eksponert, flott med kaffekoppen og smykket. Tilhenger som jeg er av snever DOF, så synest jeg også den gjør seg her - selv om jeg kanskje hadde sett av den var noen millimeter dypere slik at høyre øye var litt mer i fokus.
Avsluttet .
Et bra bilde, absolutt. Synes imidlertid at komposisjonen ble noe rotete, uten at det sjenerer alt for mye. Litt i overkant lyst etter min mening, men det understreker jo også den ''lys-tige'' stemningen... eh...hehe...
Alt i alt et varmt og fint portrett!

Andreas
Espen A. I.
Highkey aktig bilde, jeg synes det er det som fungerer best, teknikken altså. Komposisjonen er heller ikke noe å rippe i, den sitter som den skal - kanskje hadde det vært ønskelig med noe luft til venstre, men ikke noe krav egentlig, utsnittet er bra som det er.

mvh Espen
Eirik H.
Eg synest dette er eit flott portrett fordi det er levande og virkar ''ekte.'' Teknisk bra, men det er underordna. Det vesentlege i biletet er at du formidlar personen som er avbilda på ein måte som gjer inntrykk på sjåaren.
Ketil K.
Absolutt levende og fint portrett, der den lyst eksponerte bakgrunnen gjør at elementene ikke forstyrrer særlig, bortsett fra kopphanken og hånden nederst. Kan jo ikke kutte bildet heller, da vil jo V-en i genseren få feil avslutning.
Knut-Inge J.
Nesten engleaktig, sjølv om personen er godt voksen.... Bruken av DOF er slik deb bør vera her, etter mi meining. Forsterker glitringa i smykket, som igjen forsterker det glitrande, vakre smilet og ansiktet/augene. Koppen og handa er nevnt, men bildet toler det.....
Peter M.
Et flott portrett som inspirerer. Dem før meg har sagt det meste. Levende og flott formidlet. For meg er koppen og hånda viktig.

mvh Peter
Dag J.
Takk for kommentarer, og hyggelig at det treffer.

Koppen og hånda er beholdt i bildet fordi jeg syns det gjør seg, men ideelt skulle jeg sett litt mer av de.
Odd Tore S.
Et levende og uttrykksfullt ansikt.
I første omgang reagerte jeg på hvitt hår mot hvit bakgrunn, men etterhvert synes jeg at det lyser opp bildet og står til ansiktsuttrykket. Avgrensingen av håret ville uansett ikke vært viktig.
Antydet hånd og kaffekopp. Har sett på en versjon hvor dette er fjernet. Bildet ble nokså mye annerledes, fordi grunnlaget for en historie da forsvant.
------------------
Artig å se igjen bildet ditt av kraftledningene i Teknisk Ukeblad. En fin illustrasjon.
Odd Tore
Thorfinn B.
Herlig øyeblikksbilde. Kaffekoppen er viktig for bildet.
Nina S.
Herlig bilde, herlig dame.
Synes blikkretningen er viktig, hun er intenst opptatt med en prat kanskje, og kaffekoppen sier noe om situasjonen. Hun har pyntet seg også, en festlig sammenkomst av noe slag.
Bildet kommuniserer godt synes jeg.
Noen over her snakker om DOF, vet ikke hva det er, men at omgivelsene antydes passer i dette bildet.
Mvh Nina
Tormod I.
Siden jeg brukte ordet DOF først kan jeg forklare at det er en forkortelse for englske Depth-Of-Field eller dybdeskarphet på godt norsk. I dette tilfellet er det en veldig liten del av bildet som er i fokus, dvs dybdeskarpheten er liten. (oppnås ved å bruke lyssterk optikk på stor blender, som f.eks 50/1.4 eller 85/1.8 i dette tilfellet vil jeg tippe)
Carsten S.
Så frisk kan alderdom ser ut. Flott!
Dag J.
Takk til dere siste også.

Jo, og friske er de. Hun er en av brukerne av en velferdsklubb for eldre som syder av (ikke bare levd) liv og energi.

TI: 85/1.8 på 1.8 eller 2.0 er fasiten, så du traff godt. En av Canons aller beste, spør du meg.

Godt å høre flere syns kaffekoppen skal være med.

OTS: Har ikke sett bladet selv, men heia TU.:)
Jon-Petter T.
Nydelig portrett og øyeblikksbilde.
Liker de duse tonene og innslag av duse/uskarpe elementer.
Blikket hennes og smilet er flott.
Bra observert og eksponert i det rette øyeblikk.
Dag T.
Fint med et bilde av alderdom som er lyst og spenstig. En kaffekopp er ikke traurig med de riktige menneskene. Bra bilde, det fikk meg til å tenke på en gammel grandtante jeg hadde .-)
André M.
Svært vitalt og levende. En illustrasjonav at alder noen ganger kun er talløvelser. Ungdommelighet kjenner ikke aldersgrenser. Godt bilde.
Anke S.
Bemerkelsesverdig,at det er så mange ungre karer,som kommenterer gamle dameportraiter med så mye positive,gode ord.Da er det jo håp for oss snart like gamle kjerringene,hvis vi da blir like så gamle,sånn som vi stresser nesten alle sammen.Det er jeg ihvertfall gledelig overrasket over,for det er ikke første gang jeg la merke til det,som ny bruker!!!Bra gutter,at ikke bare de unge får oppmerksomhet!!!Mvh og takk fra meg til alle Dere som lager så fantastiske bilder.Jeg er ikke så kjent med så mye utstyr, erfaring og kunnskap,lager bildene mine på min måte,ihvertfall en type,det må duge,bra en liker dem selv og da må det bare stå tel og man må akseptere,at ikke alle kan se det samme i dem.Ha en god dag!nå legger jeg meg.Anke
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu