Bølger i stiv kuling
Vind, bølger og lav sol noen sekunder en mørk novemberdag er flott å få oppleve
Utstyr
  • 350d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226088} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Skikkelig trøkk her! Gode farger i vannet! Et veldig bra bølgebilde. Litt i tvil om huset til venstre halvveis bak skumsprøyten..

.Kim
einar e.

Du har rett. Denne dagen tok jeg ca. 300 bilder og kunne godt ha funnet et der ikke hus og løer i bakgrunnen forteller at dette er i siviliserte strøk. Stedet heter Hellestø, ligger nord på Jæren og er ypperlig for bølgefotografering.
mvh Einar Egeland
Hanne S.

Jeg er enig i det med huset, det er litt for....seelig (er det et ord?). Men ellers syns jeg dette er flott, mektig og klare fine farger.

-Hanne.
einar e.

Jo, jeg synes bildet er friskt og spennende - mye energi i bølgene. Må kanskje se om jeg har et bilde uten hus og løer...
Einar
Cornelia T.

Mektig bølge... fint bilde, ganske enig med de andre om huset til venstre. Men fint bilde uansett.
Mv, ct
Avsluttet .

Mektig, synes huset skal være med, det er jo der ikke sant? hvorfor ta det vekk da? Kunne godt tenkt meg litt mer kontrast og ''smell'' i fargene!
Avsluttet .

Dette var et veldig fint bølgebilde,flotte svære og mektige bølger og hvorfor ta bort hus og løer?De er jo der og de viser jo kontrastene,hvor små de blir i forhold til de store bølgene når det er storm og uvær.Bra!
Hilsen Tone!
einar e.

Takk for oppmuntringer - jo, mektige bølger er stor opplevelse. Dere skulle bare ha sett når det blåser full storm på dette stedet. Da tar jeg ikke fram kamera...

mvh Einar
Tone A.

Hei
Dette er eit flott fanga motiv som er fint eksponert. Her kjem verkeleg kreftene til bølgene fram der dei slår inn mot steinane i forgrunnen med skummande overflate på den grøntona sjøen i forgrunnen.
I midtgrunnen kjem bølgekreftene best fram, der bølgene slår over slår over steinane og der bølgespruten står høgt til vers i kontrast mot den mørke og regntunge himmelen bak.
Flott lys på sjøen og på sandstranda bak i kontrast mot det skuggelagte landskapet bak. Huset må vera med slik ein får noko å samanlikna med når det gjeld bølgene. Eit flott fanga novembermotiv under ein tung himmel kor lyset på dei dramatiske bølgene gir ein fin effekt.
:) Tone
einar e.

Fint Tone. Denne kritikken var usedvanlig konstruktiv. Er du også lærer i mediefag?
vh Einar
MaiLis S.

Wow,denne var flott!Dette likte jeg godt.mvh Mai-Lis.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu