Vår i skogen!
Helt greit bilde.. Konstruktiv kritikk?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225513} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
arvid k.

Her er det desverre støy som ødelegger bildet, motivet er vakkert og tidløst, fargene er ok og motivet er flott, nederst til venstre side har du lit av bldet, er det meningen? tror jeg ville ha fjernet den bort, prøv deg frem, du har levert et flott start, håper du kommer med mange flere bilder.
Mvh Arvid K
Morten S.

Enig med den forrige. Er en fersk fotograf, men det første som slo meg med bildet var nettop støy. og bladet ble liksom ''et andre'' hovedobjekt. Den tar bort fokuseringen for det som er budskapet ditt, nettop blomsten.

Ellers stilig. Likte fargene godt.
Aleksander B.

Tusen takk for konstruktiv kritikk! Arvid: hva mener du med det nede til venstre? (lit av bldet)
Avsluttet .

Hei Merket meg dette bildet og kommentarene. Først vil jeg si at det er en dyd av nødvendighet at du fyller ut både kamera, brennvidde og blender/lukkertid. Da blir det bedre for betrakter å gi gode råd om forbedring.

Nå er ikke jeg heller noen ekspert, men de finnes det mange av her inne. Det jeg stusset på var ordet støy, jeg kan ikke med mine nye briller se antydning til støy på motivet. Motivet er jo denne spiren som feiler på årstiden og tror det er vår:) Ja, en kan bli lurt noen og enhver over været.
Spiren fremstår meget skarpt og fint. Men den faller isammen med bakgrunnen som er for lik i farver og linjer. Det du kan gjøre er å blure ned bakgrunnen slik at den blir enda mer ute av fokus. Kanskje også mørkne bakgrunnen noe også slik at motivet trer tydeligere frem.

mvh arild
arvid k.

Jeg mener det halve bladet som vises ved siden av skuddet.
Til Arild, noe hvite punktermidt i bildet og lit til venstre, ikke mye, bare pirk fra min side.
Arvid K
Aleksander B.

Jeg ser nå også noen hvite prikker. Greia er den at jeg har brukt et veldig dårlig gammelt Samsung digitalkamera uten mere. Derfor tenkte jeg at det ikke var noe vits i å vise det. Men er det forslag til hjelpemidler til og blure og mørkne bakgrunnen med? For uten om PS? Da gjerne et gratis alternativ. PS koster mye og skal kjøpes etterhvert!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu