Nordlys over Bulandet
Utstyr
  • Canon F1
  • 50mm/1,2
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Nydelig:-)Flotte farger og stemning.
Hilsen Tone!
John G. N.

Hei, takk for kommentar på mitt bilde... Nordlysbildet ditt var flott. Kast det inn i storm sin værfotokonkurranse før kl. 12. Dagens tema er ''fargespill''. Dette kan gjøre det bra!
Bente A.

Hei.

Stilig bilde, med flotte farger. Moro å se.

Vennlig hilsen
Bente.
Lars G.

Hei, takk for positive kommentarer. Synd jeg ikke visste om den TV2 konkurransen. Er på nattskift, og sov på formiddagen.
Andreas S.

Flott nordlys med duse fine farger. Flott bilde.

mvh
Andreas
Sverre H.

Hei Lars. Godt å se at det er flere som rangler litt oppe om natten. Norlyset er et fantastisk og magisk syn. Her har du fanget et godt eksemplar, balansert og fint komponert. Fine farger i lys og sjø. Mvh Sverre.
arvid k.

Farge nyansene og linjene er utroligt fasinerende. Kan bare si lekkert...
Mvh Arvid K
Renate M.

Oi, veldig fint! Også så fine farger.Dette var du heldig men, men litt mye støy i bildet syns jeg, går fort å fikse på;)
Lars G.

Takk til alle for kommentarer. Ikke så mye ''futt'' i nordlyset på vestlandet som det er nordpå. Mye flott å se av slike bilder for tida.
Fin bonus for de som bor nordpå, ikke så mye dagslys på denne tida av året.

Dette er et bilde jeg dro fram fra tiden da vi alle brukte film, altså i skikkelig gamle dager.. ''Støyen'' i bildet er nok resultat av korn. Selv om bildet er redusert kraftig i oppløsning her vil dette vise/gi effekt. Kan jo lett glattes ut i disse digitale tider, men valgte å ikke gjøre det. Om det er riktig kan selvsagt diskuteres. Henger nok litt i meg at jeg tidligere ville vise bilder slik de kunne leveres fra lab. Mvh Lars
Oddvar B.

Riktig vakkert dette. Synes ikke ''støyen'' gjør noe i dette tilfellet. Støyfjerning kan ofte gi kunstig glatte flater med tilhørende tap av detaljer og punch som resultat. For egen del foretrekker jeg heller en smule kornstruktur.

Takk for sist forresten (snart 15 år siden vil jeg tro..), lagt pistolen på hylla for godt?
ja, nå kan du lure.. ;-)
Lars G.

Hei! Tak for sist, og takk for kommentar. Pistolen er i alle fall nedpakka. Skyter med Nikon, Leica, Sony og ørlite grann med Sinar for tida.
Mvh Lars
Ivar B.

Dette ble et nydelig nordlysbilde. Flott bue i nordlyset og landskapet er godt balansert gjennom en enkel men effektivkomposisjon.støyen plager ikke meg. Mvh Ivar.
hilde b l.

Mektig of flott. Herlig lys og farger. Dette likte jeg veldig godt.

-hilde b
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu