Duck!
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma APO 70-200 mm f2.8 EX
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224360} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hege S.

Veldig stilig fanget! Synes likevel de sterke fargene tar litt mye av fokusen til anda..

Hilsen Hege
Avsluttet .

Hei Jan Frode
Innom en tur? Flott nesten abstrakt uttrykk i bilde ditt. Synes jeg ser nebbet til ducken under vann:)
Litt spesielle farver du har satt sammen. Det gylne vannet synes å være fra solstråler en sen ettermiddag, mens vannet rundt anda er mer dagslys blålys farve. Noe av denne farven henger med i sirkelen i vannet rundt ducken.

Annerledes, kreativt og spennende bilde med rom for tolkninger. Noe ris og noe ros blir det vel!

mvh arild
Bente K.

En frekk fargekombinasjon dette her. Litt småfrekk er også anda som viser bakenden så vannet fosser. For meg fremtrer bildet som delvis abstakt i form og farge, men alikevel blir det lille skarpe vi ser av anda fokus i bildet.
Et artig og uvanlig bilde som skiller seg ut. Og jeg liker det.
mvh Bente
Aud Elise S.

Syns det var skikkelig fres over bildet ditt! Dette understrekes av den diagonale vannspruten. Hører plasket her jeg sitter.. Noe uvanlig fargekombinasjon kanskje, men dette bidrar til å gjøre bildet spesielt.

Mvh Aud
Hege S.

Synes faktisk negativ versjonen var veldig kul! :) Når det først er litt abstrakt av seg, burde anda og skille seg ut sammen med fargespillet. Slik det er nå blir anda litt irritasjonsmoment for min del. Noe er på en måte galt med den, uten at jeg klarer få tak i hva..

Mvh Hege
Inger Anne Maritsdotter V.

Kjempebra fanga og ikke minst speilingen og lyset/fargene ble meget severdig.

Inger Anne
Jan Frode A.

Tusen takk for kommentarene :-)

Dette er et bilde som jeg tar fram sånn dann og vann, og blir ikke enig med meg selv om jeg liker det eller om der er noe som 'feiler'. Altså et slags 'hverken fugl eller fisk bilde'. En ting er i alle fall sikkert: det er ei and.
Jeg fulgte ei and med unger innover ei vik ved et skogsholt i Baklidammen, Bymarka i Trondheim. Fikk fanga et plutselig dykk, og liker vel egentlig bevegelsen i bildet. Farger fra tett skog og en skyfri himmel. Var i tvil om jeg skulle legge det under kategorien abstrakt, men det ble altså natur. Naturen og øyeblikkene der ting skjer kan betraktes på mange måter. Sånn så jeg dette dykket :-)

mvh Jan Frode
Åsmund I.

Herlig med et fuglebilde hvor fulgen ikke er viktig. Eller... altså... Fuglen er viktig, men ikke hovedelementet i bildet (for min del). Former og farger er det som fanger min oppmerksomhet ved dette bildet. De sterke klare fargene, og de behagelige formene er flotte. Flott er også kontrasten i bildet. på den ene siden er fargene rolige og formene bløte, mens det på den andre side er mye fart og action i bildet der anda stuper under vann.
Naturens uforutsigbarhet, og de små øyeblikk der ting skjer fort er fine måter å beskrive bildet på. Jeg liker det godt.

Mvh Åsmund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu