Bildet inngår i albumet Hemsedal -
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger658
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223475} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Kenneth K.

Dette var et vakkert julebilde. Akkurat som å se på et julekort. Dette var et klart og fint bilde. Vakre farger her spesielt det grønne vannet. Dette burde du være stolt av!



mvh Kenneth
Willy N.

Flott vinterbilde og godt utsnitt.
Liker den fine svingen på elven.
Digger den svake grønnfargen i vannet.
Isflaken i forgrunnen er bra, ellers ville det vært litt for tomt foran.

Synd himmelen var helt hvit.
Anne-Lise S.

God stemning og fin dybde der elva fører oss innover. Litt lyst kanskje. Kan også bli flott i sort-hvitt, med endring i levels og kontrast.

Anne-Lise
Avsluttet .

Veldig fin vinterstemning og jeg liker elva som slynger seg innover,det er litt sånn julekort stemning her ja,tror også det kunne gjort seg i sort/hvitt.
Hilsen Tone!
arvid k.

Flott stemning du bringer frem her, dybden i bildet har du fåt frem på en flott måte, lyset og klarheten pirrer meg her. Ville ikke ha gjort noe aneledes i dette tilfellet.
Mvh
Arvid K
Odd E. k.

Hei Wenke!

Dette bilde likte jeg. Flott natur, der snøen henger i de store granene og den grønne elven som renner stille og rolig. Fjellknausen i bakgrunnen gir en fin dybde i bildet. Mulig synsbedrag, men heller ikke bildet noe til høyre? Uansett et bilde jeg liker Wenke!

Mvh

Odd E.
Torgeir Pande B.

Kjempe flott vinterlig bilde!

MVH:
Torgeir!:)
Monika Frisvold V.

Hei

Nydelig vinter bilde med god stemning..likte godt isflakene i begynnelsen av bildet og fjellhammeren i bakgrunn... Flott... mvh Monika
Camilla S.

Heisann

Dette synes jeg fungerer fint.
Synes det er god blanding av fargetoner fra hvitt til mørkegrønne nyanser, som har spredd seg fint over hele motivet.
Elven lager en spennende dybde innover, god skarphet er det også.
Kunne ønske det var mer detaljer i himmelen, men det gjør ikke så mye.
God helg!

-Camilla
Wenche J.

Tusen takk alle sammen for fine tilbakemeldinger. Hyggelig aa faa saa mange kommentarer. Dette er en fin oppmuntring for meg:).
Odd: Jeg syns ogsaa ar bildet heller mot venstre, men da jeg ''rettet'' det opp i PS, begynte traerne paa venstre side aa helle mot venstre:). Jeg valgte derfor aa legge det ut slik det er naa. Jeg vet ikke om det er synsbedrag eller om det er kameraet mitt som lager denne virkninger?
Mvh Wenche
Inger-Lise S.

Hei Wenche! Her har du funnet et nydelig vintermotiv og valgt en god komposisjon.Godt du tok med forgrunnen :-)Jeg syns den gjør at bildet skiller se ut fra mengden.

Inger-Lise
Ivar B.

Hei!
Synes du har fått fram en fin vinterstemning i dette bildet. Elva i fotgrunnen er viktig. Bildet bæres av sterk linjeføring i elv og andskap som gir god dybde. Det ehller noe i venstre side, men som du selv sier, så går det ikke å rette det opp. Dette er noe av problemene som fotografiet når vi ikke ser tredimensjonalt. Fin og rolig stemning i bildet ditt. Mvh Ivar.
Wenche J.

Tusen takk for inspirerende kommentarer, Inger-Lise og Ivar:))
Mvh Wenche
Lars G.

Fine farger, og bra komposisjon. Svingen på elva lager fin dybde. Er ikke enig med kommentaren på at bildet er for lyst. Men kanskje jeg ville hatt med litt mer i forgrunnen. Isflaket som stikker inn i bildet er litt ''løst'' fra resten. Men ikke kutt det bort, det må være en forgrunn der.
Anders K.

Et veldig fint bilde Wenche. Veldig imponert over dybden i bildet, fjellet i bakgrunnen passet perfekt inn i bildet det også. Flott motiv og et bilde som er bra utført:)
Mvh Anders
Wenche J.

Lars og Anders, tusen takk for fine kommentarer. Jeg er enormt glad for at dere liker bildet.
Mvh Wenche
Knut H.

Hei Wenche.
Et bilde som fenger på en god måte.
Enormt spesielt lys i bilde som fenger
fargene i elva støtter de på en perfekt måte.
Dårlig beskrevet men bilde tiltaler meg.
Hilsen knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu