Bjerker på fjellet
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Hei! ok bilde! Komposisjonen er altfor midtstilt etter mine øyne! Prøv å tenk deg en litt annen vinkel når du fotograferer. Mer dybde, let eller linjer, ikke plasser motivet i midten når det er så lite annet rundt. Trærne er også ute av fokus! lykke til! mvh hege
Frank H.
Nydelig motiv. Kanskje bjerkene kunne vært skarpere og kanskje jeg skulle ønske de var litt lengre til venstre i bildet. Jeg liker at himmelen nesten går i ett med landskapet. Kanskje en hvitere forgrunn hadde fungert bedre, men langt ifra sikkert. Hilsen Frank
Kenneth K.
Det hadde vært bedre om de hadde vært lengre til venstre. Det ble litt uklart dette bilde å.


mvh Kenneth
Avsluttet .
Godt motiv og god komposisjon. Fantastisk at man kan få et helt landskap inn på en slik linje. Midtstillingen paser bildet bra. Liker godt treet som avslutter linjen ute til høyre og skyggen under den nærmeste treklyngen gir et inntrykk av en liten bakke, altså en detalje i landskapet.

Flott at både snøen og himlen er utbrent, men jeg skulle likt å se en mer ren hvitfarge. Og som allerede nevnt burde nærmeste treklynge har vært skarp. Men ellers var dette virkelig bra.

.Kim
Anna v.
Takk for kommentarer!

Ja, skulle gjerne hatt de nærmeste bjerkene skarpere!
Hege, du savner mer dybde og linjer. Jeg synes nok både linjer (er jo en hovedlinje der som til stor del lager motivet) og dybde er der, aksentuert av disen lenger bak i bildet.
Vanligvis plasserer man jo ikke horisontlinjer midt i bildet, men av og til kan det gi noe i retning av 'sakral' stemning til bildet. Sentreringen i bildet gir en ro og letthet, selvfølgelig avhengig av motivets karakter. Her synes jeg det passer. Men ser også at det kunne ha gjort seg å kappe litt i v.k. grunnen til at jeg ikke gjorde det var dels mittstillingen, og at jeg gjerne ville la linjen i bakgrunnen få plass og mulighet til å gradvis begynne å tone ut litt.
Enig i at hvitfargen kunne ha vært renere.

Anna
Steinulf L.

Her har du faktisk fått 'hele' landskapet inn på en linje. Meget bra. Toneforløpet er også fint. Skulle nok ønske at bjerkene var noer skarpere. Men ellers et vellykket bilde med et fint utsnitt hvor midtstillingen som du påpeker, gir et forsterket inntrykk av ro.
Njål D.
Det er et flott motiv, men det er veldig uskarpt og grumsete. Det er veldig lite detaljer i bildet, og jeg ville som det er sagt tidligere her plassert ''horisonten'' i nederste del av bildet og bjørken ute i venstre kant, men det er meg da...
aida g.
Hei Anna,
jeg synes dette var et meget stemningsfult bilde (nesten et maleri)
selvom det er uskarpt. Det er ikke alltids motivet trenger å være helt i fokus for å bli bra, men kanskje litt skarpere her. Det kommer jo ann på hva slags uttrykk du vil gi.
Og fargen synes jeg fungerer her!
Keep it up.
aida;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu