flirt
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Brennvidde22mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/6s
  • Filmtypedigitalt, iso1600
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223012} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Gunhild S.
HEI! Jeg likte dette - liker gatefoto-preget, og bildet hadde ikke blitt et samme uten regnet på bakken. Er usiiker på to ting: 1) om du ikke skulle kuttet bildet i nerkant, 2) om det var heldig at den ene foten hennes er så defokusert. Usikker på det siste dog. Er jo kanskje litt den detaljen som gjør bildet. Er den manipulert, eller var bildet sånn? Gunhild
Kenneth K.
Jeg er helt enig her med Gunhild at det hadde kankjse vert bedre å ståt stille her fine farger og en god stemning.


mvh Kenneth
Avsluttet .
Den ene foten som er i bevegelse er jo detaljen og hele greia her, iallefall for meg. Den gule stripa på veien skaper litt kontrast til det røde.
Carsten S.
Helt enig med TN. En sjelden gang tittelen på bilde tilfører faktisk noe. Pene farger og stemming, men det lille detalj (fotens bevegelse) tillfører det store ekstra.
Borgni R.
Likar idèen og stemninga her. Fin farge på skoen og absolutt bra at den er i bevegelse. Trur eg ville ha stramma opp og samla komposisjonen meir. Slik det er no blir den noko utflytande. Foreslår masse kutting nede og litt til høgre slik at du står igjen med eit forholdsvis breit og lavt bilde.

- Borgni
Chr. G.
Vel sett og veleksponert. Som TN er inne på - bevegelsen i foten - og det at skoene er røde - sammen med den kontrollerte rett-opp-og-ned herremannen - bidrar til mye av innholdet og er essensielt. Godt gjengitt bystemning vil jeg tro.
Tormod I.
Flott! Mye ved dette jeg likte. Beveglesen må være der, ja. Bilde ser ut som det er tatt i forbifarten, men likevel litt imponert over teknisk utførelse (lukker 1/6s og samtidig dønn skarpt...stativ?)
Erlend J.
Takk for bildekritikk. Synes selv foten gjør seg best i bevegelse (har også bildet uten bevegelse), artig at noen ikke synes det. Tenker på å kutte litt i bunnen, men liker samtidig stripene som brosteinen danner. Bildet er vel tatt i forbifarten, ventende på et busstopp. Det er tatt håndholdt.
Steinulf L.
Synes bevegelsen hører med. Enkelt og pent. Legg på en hvit ramme, så står bildet bedre ut mot bakgrunnen.
Sveinung J.
Et greit bilde med spennende lys og fargespill. Bevegelsen setter bare prikken over i-en!
s.j.
Gunnar John C.
Fin, forventningsfull bykveldsstemning. Enig i at det er den røde skoen som drar blikket, men jeg synes brosteinbuen bak henne er like effektiv i å vise at dette er hennes flørt - den gir henne fart. Han står der litt defensiv, med hælene mot fortauskanten - hun suser inn fra øvre venstre.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anne-Lise S.
Den røde skoen i bevegelse bidrar til at du kan kalle dette bildet med den tittelen du har, + hvordan personene er plassert i forhold til hverandre. I tillegg står det røde for erotikk, om vi skal tro analyseredskapene og Freud. Liker det våte preget på brosteinene, og linjene i bildet. Lyset er også fint.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu