Badesesesongen over for denne gang!
Før vi går i gang med sesongen for rovfugl og kulde kan det jo være greit å rote litt i arkivet. Joda, dette er en av hønsehaukene som vasker seg etter et bedre måltid, selvfølgelig servert etter beste evne. Ikke helt vanlig å se hauk som vasser i strandkanten eller?
Bildet inngår i albumet Rovfugler -
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDykk i arkviet grunnet manglende mobilitet. Bør betraktes i fullformat.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger667
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222175} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Rolf S.
Hei Nils
Et herligt Haukebilde, skarpt med fine farger og ikke minst en artig situasjon som hever bilde.
Mvh. ''han innante'' Rolf
Hege J.
Hei Nils!

Dette er et blinkskudd i mine øyne.
Hønsehauken poserer fint for deg i et alldeles nydelig, varmt lys. Fjærdrakten gjengis detaljert og naturlig. Fargen i fuglens øyne gløder om kapp med omgivelsene, som for øvrig er akkurat passe skarpe til at man aner konturene av naturen, uten at den forstyrrer hovedmotivet.

Mvh Hege
Kjell Sigurd S.
Meget fint av hønsehauken. Fargene og lyset i bildet er spesielt. Skarpheten er upåklagelig, rikt på detaljer i både lyse og mørke partier. Kjenner ikke denne fuglens vaner men forstår at situasjonen er spesiell. Fuglen fint plassert i en bra positur. Severdig dette.
Terje S.
Ett meget flott Hønsehauk bilde. Litt uvanlig å finne den i vannkanten . Men fotografen var på rett plass til rett tid. Stå på videre med nye blinkskudd fra naturen. MVH Terje
John-Tore G.
spesiellt dette. Synes også at farvene og kvaliteten i bildet var bra. Lyset har også betydning for et vellykket bilde her.

mvh john-tore
Nina E.
Meget flott bilde av hauken! Flotte farger, absolutt glimt i øyet- god skraphet. Fint med miljøet rundt, som dere skriver er noe uvanlig. Fint og severdig.
mvh ne :-)
Kenneth K.
Stilig. Bra komp!

mvh Kenneth
Nils B.
Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Når det gjelder å være på rett sted til rett tid kan dette ofte fortone seg som både vanskelig og ikke minst tidkrevende. Men med tålmodighet og mengder av kaffe så hender det at opplevelsene står i kø. Lyset i bilder er ofte det som gjør den helt store forskjellen. Med dagens teknologi i form av avanserte kamera og ikke minst mørkeromsutstyr i form av software så kan det hele bli riktig vakkert om en tar seg tid. Selvfølgelig er det mange veier til Rom, men om du har tatt et bilde du ikke er helt ''happy'' med, så benytt tid og fotoglede til å gjøre produktet ditt bedre enn ved opptaksøyeblikket.
Stig B.
Nydelig lys i denne situasjonen. Om det er originalt eller ''mekket'' etterpå vet jeg ikke, men resultatet er bra. Denne fuglen med det intense blikket er alltid fascinerende. Fint miljø.

Mvh Stig
Bent O.
Hei Nils, gnistrende flott bilde av hauken med et fantastisk lys!!! Er skikkelig misunnelig på alle de fine haukebildene du har lagt ut opp i gjennom. Gleder meg til fortsettelsen.

mvh Bent.
Knut H.
Lyssetting og blikkontakten med fuglen en ting og si.
Blinkskudd.
Mvh Knut
Anne-Lise S.
Alldeles nydelig lys i dette bildet, og flott skarphet, øyekontakt, og ikke minst lyset i øynene til hauken. Passe dybdeskarphet også. Flott!

Anne-Lise
Kjell G.
Mye velfortjent ros her! Jeg har sett en og annen hauk gjennom et langt liv. Men jeg har aldri sett en vassende hauk. God timing - og godt skutt!
Ketil K.
Nydelig lys og artig situasjon. Har sett hønsehauk slå ned på ender langt uti vannet og svømme til land med byttet etterpå, så vannsky er de ikke!
Ole Martin D.
Hallo Nils. Godt at du er tilbake!! Du har vel reparert nakken? Denne karen har du fiksa med glans og jeg håper jeg kan lokke den tilbake på min foringsplass igjen. Lykke til!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu