you and me, melancholi.
crosset dias film.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1093
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Joachim A.
Flott ''creepy'' stemning! Skummelt med hun i gul kjole...! Kornetheten og tåka undebygger den uvirkelige stemningen i bildet. Et bilde som gir næring til fantasien. Flott komposisjon. Hvis noe negativt: Skjellene på stranden til høyre synes jeg virker noe forstyrrende, står veldig ut i bildet.
Rune Edvin H.
Synes bildet rett og slett er digg. Mye trøkk i stemningen. Synes de skjelllene som JOachim ikke liker helt er med på å gjøre det bedre (liker litt forstyrrende elementer). Og så er det et fantastiisk uttrykk på fyren.
Rune
Thomas R.
Veldig tøft, jeg hadde egentlig bare tenkt å skrive konge. Det er litt vanskelig å beskrive, men bildet treffer ihvertfall. Flott location og herlig med de gule fargeklattene i alt det grå.
Eivind B.
Du verden for en uggen stemning du har klart å skape. Kunne nesten vært en scene fra en lavbudsjetts science fiction film. (Er det arrangert?) Fargene er knall. Liker bildet veldig godt og kommer sikkert til å se på det igjen, hvis jeg tør... Mvh Eivind
Maja H.
Stilig og gjennomført. Du har klart veldig bra å skape en skummel stemning i bildet synes jeg. Liker kjempe godt damen med gul kjole og plasseringen av personene.

Mvh Maja:-)
Anne-Lise S.
Her er det blikket og munnen til nærmeste person + kvinnen i gul kjole sammen med tåka som skaper uggen stemning i bildet. Fantasien får bein å gå på. Liker kompet.

Anne-Lise
Klas Niklas F.
Dette var rett og slett imponerende! Her har du virkelig klart å uttrykke deg 100%. Jeg trur jeg kunne skrevet en bok ut ifra dette bildet. Dette er foto i sin rette forstand spør du meg. Nice piece of work;) Hørte jeg anbefaling?

-Niklas Fransson
Chr. G.
Topp. Tenkte også moderne utgave av Munch. Supert uttrykk på den forlatte, og det grumsete og noe upolerte preget det hele har sitter som støpt.
Dag J.
Psyko og tøft dette.
Hege J.
Bra bilde som setter fantasien i sving. Er man i den rette stemningen, vil skremmende tanker dukke opp fortere enn man kanskje ønsker. ;-)

Fint med de gjenatagende gule fargene.
God oppbygging av motivet, hvor jeg spesielt vil framheve kontrasten mellom en stor i forgrunnen og to små i bakgrunnen, samt plasseringen av menneskene i forhold til hverandre. Her har du tenkt nøye gjennom hvordan du vil ha bildet, og har lykkes godt!

Mvh Hege
Arne P.
Nydelig filmbruk og fin fin komp.

Gleder meg til mer.

Ha en fin søndag.
Mvh.
Arne Vegar
Jørgen Grønnevik H.
liker kornet, mørkheten og uttrykket hans. dette var behagelig og skummelt samtidig. ett vellykket bilde.

Hilsen Jørgen
S. N.
Sært og bra. Enig med bl.a. CG der oppe angående det ''upolerte'' preget. Silje
Helge B.
Stilig, Christine :)
Ser at andre har trukket paralleller til Munch, hvilket også var det første jeg tenkte på. (Sjalusi-maleriet.) Detaljer som gjør det veldig Munch-ish er vel det veldig sterke ansiktsuttrykket til personen vi ser, i kontrast til at man bare ser to ''udetaljerte'' personer i bakgrunnen. Symbolikken i en alene mens de to andre ...ja, sjalusien, endog han kanskje ikke nødvendigvis ser sjalu ut;) . Kan også se på landskapet, hvordan den lille utstikkeren ligger så piktoresk (sp?) til i komposisjonen, at den nærmeste delen av vannet passerer ham på høyre kant, at hetta på regnjakken overlapper med skyene (fremfor å tangere fjellet).

Mye fine detaljer, Christine. Hyggelig å se etter å ikke ha sett rundt på foto.no på nærmere ett år :)


h
Christer B.
Passe surrealistisk og samtidig helt ''normalt'', liker den tvilsomheten. Litt skummelt og litt snodig. Den litt fortapte følelsen kan forsterkes ved å dramatisere himmel og sjø i ps, men jeg synes det fungerer fint ubehandlet også. Bra.
Bjarne N.
hærlig bilde. nesten litt surrealistisk. den dystre, litt råe tonen forsterker innholdet.
Marius Nergård P.
Det her er helfett!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu