BEVER
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger617
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjell G.
Herlig nært og flott!
Odd E. k.
Hei Knut Erik!

Et nært og godt belyst motiv, der fine detaljer i frontpartiet kommer godt frem. Posituren er upåklagelig der den er iferd med å spise. Det som trekker ned bildet noe er den korte dybdeskarpheten. Etter mitt syn går den bakerste grensen noe forran øynene på beveren, der pannen og ørene er mye ute av fokus. Ellers et nært og stramt utsnitt.

Mvh

Odd E.
Henrik S.
Inte mye att klaga på här. Gillar verkligen hur lyset markerar ena sidan.
Stig B.
Tett og fint utsnitt, masse flotte detaljer, fint lys. Går ut fra at du har en bevisst plan med plassering av fokuspunktet og dybdeskarpheten, planet er jo flott plassert p snute og labber. Savner imiderltid litt mer skarphet på øye, er litt kjedelig der :-)

Mvh Stig
Gunnar K.
Flott bilde. Nærheten gjør bildet spennende. Må nok si meg enig med dem som ønsker skarpere øyne, de virker litt uskarpe. Men absolutt et bilde i øvre sjikt.
Mvh
Gunnar Kjærstad
Erlend K.
Veldig flott bilde. Som regel kan forgrunnen forstyrre, men det grønne gresset i midten av bildet gir fin symetri.

Noen har påpekt manglende skarphet ved øynene, men jeg synes at du har gjort en god beslutning og truffet bra.

Spotlyset på snuten er selveste kakepynten i dette bildet!
Avsluttet .
Hei Knut Erik.
Synes bever bildet ditt var kjempeflott.
Har ikke annet og si enn at det var dumt den ikke lå med hodet rett mot deg slik at hele ansiktet ble opplyst av sola og kanskje gitt det enda mer nærhet.
Men må innrømme at peiling har jeg ikke så jeg er kanskje litt krass med kritikken,men sånn ser jeg bildet OG bildet var ellers KJEMPEFINT.

Mvh
Jostein
Ketil K.
Hei Knut Erik

Morsomt å se hvor langt du har nådd! Håper du får jobbet mer med komposisjon alene, der dynamikk, balanse/ubalanse, skygge/lys, bakgrunn/forgrunn, handling/miljø/interessefelt/visualitet blir viktigst - og der det å komme tettest mulig daler i verdi. I internasjonal dyrefotografering har det lenge vært spørsmål om to-tre ting: Lys/Kontrast, dynamikk og nærhet. Fint det, men hvor ble det av den gedigne og kanskje litt friske og humoristiske vrien? Der ikke alltid lyset er perfekt, der ikke alltid arten er den sjeldneste og vakreste? Det finnes mengder av gode motiver, og det finnes mengder av valgmuligheter. Du er perfeksjonist, du er ung og du har fremtiden foran deg. Kanskje kan du som en stor utfordring jobbe bare med SKYGGE som et mål i seg selv et år?

Vh Ketil K
Avsluttet .
Herlig. Synd ikke øra og bare noe av toppen av hodet ble skarpere. Men vanskelig.
Øynene synes jeg er bra. Men du har skarpet det digitalt litt mye over hele tror jeg) Synes litt i pixler i bagrunn, lider av støy, brus. Eller tar jeg feil?

mvh
Trond Johansen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu