Kjøttmeis i vinterskog
Utstyr
  • Canon EOS 1 D mark II
  • EF 70-200 mm. f2,8 IS.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger663
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221426} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Odd E. k.
Hei Rolf!

Et flott bilde der skarpheten er upåklagelig. Fin rot, som nok er hvilested for mange fuglearter. Kjøttmeisen sitter bra plassert med god utsikt mot framandkaren. Trærne i bakgrunnen har en fin fokus og passer fint inn. For meg er en kjøttmeis like viktig å ta bilde av som en hvilken som helst annen fugl fra skogen. Et flott komponert bilde og utsnitt. Flott levert Rolf!

Mvh

Odd E.
Terje S.
Flott komposisjon og utnyttelse av bildeflate dette Rolf. Enn treng ikke nødvendigvis ha fuglene så nært at de fyller hele brikka, for at det skal bli ett bra bilde. Noe du til gangs bekrefter her. MVH Terje
Ivar B.
Dette føyer seg inn i rekken av mange imponerende bilder som du har her inne. Det må da ligge noe grusomt med arbeid bak slike resultater! Et flott miljøbilde. Et flott miljø med litt villmarkstemning i. Snøværet hever bildet og formidler en fin naturstemning. Inspirerende. Mvh Ivar.
Bent O.
Pent miljøbilde av kjøttmeisa Rolf!!

Mvh Bent
tommy s.
Hei henger meg på de andre sine kommentarer. Bildet gjør seg, selv om det er mye mer enn fuglen med på det. Det er også skarpt der det skal. Farger og komp harmonerer.

Lurer også på en ting? Dersom du skulle tatt et utsnitt av dette bildet med fuglen som utg. pkt. Hvor stort kunne dette vært dersom en skulle skrevet det ut i feks. a4? Bruker selv Canon og ønsker å utvide objektivsamling ettterhvert, derfor nysgjerrig. Skulle muligens lagt dette på diskusjonsider, men spør heller direkte. Håper på mer konkret svar da!!

Mvh Tommy
Rune H.
Det første jeg tenkte var: ''Oi - det var fint!''
Og det står jeg ved!
Kjell G.
Jeg synes også at dette er bra. Ikke minst fordi det viser så mye dekorativt miljø rundt.

mvh kjellg
Stig B.
Flott miljøbilde, likte spesielt godt snøen i lufta. Fin komposisjon der du utnytter fargeklatten meisa er i denne settingen. Dette er vel under venting på mer ekslusive arter tenker jeg.

Mvh Stig
Kjell Sigurd S.
Godt gjort å få den lille meisen til å stå så fint frem til tross for størrenlsen. Komposisjone sitter som et skudd og fargene er naturlige. Snøen er et stort pluss. Meget bra.

Kjell S
Kjetil S.
Fint miljøbilde! Jeg har mer sansen for dette enn mange closeups! Synes bakgrunnen er bra her, og fin rot også.

mvh Kjetil
Svein B.
Kjøttmeisen er ikke lett å ta ''nye'' bilder av, det finnes et utall av bilder av denne krabaten fra før. Den er jo en flott fugl, og fortjener den oppmerksomhet den kan få. Her har du en fantastisk furugadd som passer nydelig i komposisjonen, og i fint miljø, og snødrevet topper stemningen fint. Jeg skal være så ærlig å si at jeg gjerne skulle sett en av de ''ekte'' skogsmeisene sitte der kjøttmeisen sitter- f.eks en toppmeis eller en svartmeis, men du verden- kjøttmeisen gjør seg godt den også.

Mvh
Svein B
Frank N.
Helt klar et av de bedre kjøttmeisbildene den senere tiden. Et spennende bilde som viser fuglen samtidig som det fremhever miljøet rundt. Snøværet er et stort pluss.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu