Flying Solberg
Bildet er tatt under Rally Australia 2006. Lagt til litt mere farge i Photoshop.
Litt uklart, tatt med maks zoom.
Bildet inngår i albumet Rally - Mine Rallybilder
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 100-400
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger460
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjetil Aakvik G.

Flere som var på rally forrige helg ja :) Har ikke fått fremkalt alle mine bilder enda, men sto oppe ved siden av hoppet på enthusiast-plassene.

Synes du med fordel kunne kommet en del nærmere, aller helst sneket deg opp mot hoppet, evt zooma enda mer inn. Litt for forfra også for min del og muligens en smule uskarpt. Men bevares, det går fort og spretter bra :)
Avsluttet .

Gleder meg til Rally her på NZ om 2 uker! Ellers enig med Kjetil, litt for mye skog og busker, men er kanskje ikke så lett å komme tett innpå? Hm, kanskje jeg burde ta med 200mm og ikke bare 17-55'en som planlagt :)
Benjamin W.

Som andre har sagt, litt mye busker i forgrunnen, og skulle gjerne ha sett det litt skarpere. Skrudd opp ISO en og raskere lukker. Om du legger til EXIF data, blir bildet mye enklere å vurdere. Som også sagt her, å være nærmere, men det er ikke alltid lett. Av erfaring veit jeg at sikkerhetsnivået i dagens WRC løp er meget strengt (Til tider for mye?), og det er ikke bare å spasere rundt som en ønsker. Så sant man ikke har fotovest!:)
Kamran I.

i see a subaru flyin`no Petter. Btw, who the hell is petter??? ;)

The picture is: uskarp, for mye Bush og det som følger med.

Stå på.


mvh,
-m.Kamran-
Bjørnar K.

Hei!
Takk for kommentarer!
Planen var egentlig ta bilder når rallybilene krysser elva, men valgte også å ta bilder av hoppene også. derfor sto jeg litt langt unna. Tok en serie på 28 bilder fra hoppene og ned til elva de krysset i løpet av veldig kort tid.
Mvh Bjørnar Kvitle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu