Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger543
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221034} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nina S.
En vandrende gigantsommerfugl på stylter, en ivrig guttunge som følger etter, asfalten tas helt opp i det grå i genseren hans, veldig mye fart og bevegelse, fine toner, liker det.
Mvh Nina
Avsluttet .
Liker dette jeg også. Gutten, bevegelsen og ikke minst fuglemannen på stylter, bra.

Morten
Chr. G.
En forvokst piggrokke på land, i en handlegate i en norsk småby er ikke hverdagskost. Heftig uttrykk.
Dag J.
Takk for kommentarer. Hyggelig at det faller i smak.
Espen A. I.
Lekkert.

Særlig s/h faller bildet nært og gjør det svært livlig.

-Espen
Odd Tore S.
Mannen som ville fly, og som forsøkte å komme opp i take-off hastighet ved å bruke stylter for laaange skritt? Rimelig at gutten forsøker å følge med på dette forsøket.
Artig idé, bra s/h med tendens mot mørk med stor kontrast.
Jeg synes at det er uheldig at gutten har klær med mønster som gjentar gatesteinen her, det blir noe urolig og forvirrende. Om ikke det da er hensikten, hele aktiviteten er jo nokså på kanten.
Odd Tore
Anders H.
Det her kjenner jeg igjen! Fra Teaterfestivalen ikke sant? Tok noen bilder av det jeg og. Det var uansett et utrolig kult bilde, voldsomme kontraster, og en skummel skikkelse. Liker gjentagelsen i mønsteret på genseren og brusteinen. Flott sort hvitt bilde det her. Utrolig stilig!

Anders
Dag J.
Takk til dere siste også.

Ja, Anders, det er festivalen, og bildet er tatt i begynnelsen av paraden siste dagen som endte i knall og fall.

Når det gjelder rutenettet, så syns jeg som siste taler det er bra at det gjentas, men det er jo smak og behag. Men det er ikke noe stort poeng.
Ketil K.
Finurlig og nærmest idéell plassering av elementene i flatene her. Og det imponerer, siden dette opptaket tydeligvis tatt i fart, ikke ser ut til å være av de enkleste. Presist ganglage på stylteløperen, kalotten akkurat i det mørke, den hvite rokkedrakten går akkurat klar av gutten, osv. Fin zoom/fartseffekt er det óg.
Thorfinn B.
kledelig svhv-teknikk og god plassering av elementer. Morsomt, men samtidig også et bilde som får en til å fundere.......
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu