Fra liten bro i Praha
Praha har også små broer.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-14 16:47:08
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger489
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anne-Lise S.

Ja, her har du manipulert. Plutselig ser denne utrolig reine hovedstaden skitten og slitt ut. Har selv vært der flere ganger og har bilder her inne fra nå i oktober. Du får ta en titt? Synes dette fungerer greit, om enn det kan se ut som om det både er eldre enn det er, og at økonomien i landet tilsier at de ikke akkurat forsøker å ta vare på byen sin. Det siste er jo ganske langt fra sannheten da, for etter den siste flommen står nå Praha flott og fin frem igjen. Fargene er ok ift. det du prøver å formidle. Noe jeg ikke liker overhodet er blomstene ved muren til høyre. Det ser ut som om de er planta i asfalt, nærmest. Det blir litt for heavy skittent for meg, men når det er sagt, så synes jo jeg at Praha er utrolig vakker, ren og velholdt, med friske og gode farger... Da sier det seg selv at det krasjer litt når det blir så voldsomt manipulert som dette. Synes heller ikke akkurat det fungerer ift resten her. Ellers er kompen god!

Anne-Lise
Eliza A.

Fin stemningsbilde og en utrolig flott by=)

Eliza
S_ K.

Elsker at det er skittent på en ren måte.

Hva slags manipulering du har gjort?
Anne-Lise S.

He, he, S_K! Det var godt sagt! :-) MÅ berømme deg for den kommentaren. Den inneholder svært mye av det jeg selv prøvde å si ista, ja utenom den blomsten på muren da. For skittent på en ren måte. Det er dette! :-)

A-L
Egil S.

Takk for kommentarer!
Jeg forstår at bildet har satt følelser i sving. Kanskje jeg hadde en dyster dag da jeg forandret bildet. Jeg har nok ikke forstått at dette kunne skape negative assosiasjoner til Praha.

Jeg husker ikke i detalj hva jeg gjorde i Photoshop. Men det gikk ut på å forandre lys og fargetoner. Jeg liker duse farger og syntes jeg fikk fram noe akvarellignende.
kine p.

Jeg liker manipuleringen du har gjort. Har ikke vært i Praha enda, men bildet ditt har ikke akkurat skremt meg fra å dra dit. Jeg ser hva de andre mener med at manipuleringen gir et skittent preg, men effekten du har oppnådd gir meg først og fremst assosiasjoner til noe mystisk og skummelt. Jeg liker det ihvertfall. Kompen er god. Det eneste jeg synes trekker litt ned er at et par av byggningene til venstre ser noe animerte ut.
Versjon 2 er best.

mvh Kine
Egil S.

Kine: Det var artig å få en kommentar til.
Jeg er så enig i det du skriver!
Det var vel kontrastene i farger, lys og arkitektur, samt til det man ellers ser i Praha, som gjorde at jeg la ut bildet. Jeg synes at det gir dybde.
Jeg synes også at det ser skummelt ut. Kanskje Nøkken bor der inne et sted?
mvh Egil.
Morten W.

Det ser ut som du har brukt Tone Mapping. Synes effekten er flott, så nær som i deler av bladverket i buska. Og et par steder i vannet.
Hvis du plundret fælt for å få til dette, så prøv Tone mapping fra Photomatix. Plug-inn til PS.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu