- shopping -
- refleksjoner, reflekser og sånt.
Bildet inngår i albumet Illustrasjoner - - - stemninger og situasjoner
Utstyr
  • D70
  • AF 18-70 mm ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220598} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Frode A.
Når til og med utstillingsdukkene ser ut til å ha gått lei, så kan en jo gjøre seg opp endel tanker rundt temaet shopping. Den tanken var det nå i alle fall som slo meg helt sånn umiddelbart (kanskje fordi jeg 'hater' shopping). Bildet inneholder mye spennende og har også sin underfundige bit. Jeg blir ikke helt fortrolig med venstresiden, syntes det blir litt mye detaljer oppe mot øvere venstrehjørnet. På den andre siden er de nå en del av miljøet, så sånn sett hører de med. Vanskelig bit akkurat denne :-)

mvh Jan Frode
Avsluttet .
jøss, hvilken butikk er dette? ble ikke så motivert til å shoppe, hehe.
klarer ikke helt å sette fingeren på hva jeg mener her...
synes egentlig det ble litt mye refleksjoner. får ikke helt til å fokusere på selve bildet. ble litt mye med refleksjonene bak taxien og rundt omkring der. men jo, liker bildet ellers:)
Magnar B.
Artig bybilde, med spennande bruk av refleksar… syns dette vart veldig vellukka! Uttrykket på damene gir bildet eit budskap. Bra dette!
Nina S.
Takk for oppbyggelige kommentarer til mitt bilde!.
Liker dette bildet veldig godt. Et utrolig sært uttrykk i ansiktene til dokkene. Litt lag på lag følelse i bildet, mye å se på, mye å betrakte. Mange reflekser og veldig storby.
Liker dette.
Mvh Nina
Kristoffer L.
Hei Knut!

Her har du fanget en fin bystemning.

For min del synes jeg at det er bildets høyre del som er den mest interessante. Fasadene og bilene til venstre konkurrerer endel om oppmerksomheten med utstillingsdukkene med sine spesielle ansiktsuttrykk. Dersom det er dukkene som er bildets hovedinnhold, ville jeg foreslå en beskjæring slik at bildets venstre kant gikk like til venstre for den mørkkledte mannen.

På skjermen min kan det se ut som om de lyseste partiene (hender, bryst) på den nærmeste dukken er utbrent. Hvis du har tegning i disse partiene på originalen, kan det tenkes at en liten senking av nivået for mellomtonene ville ha en positiv effekt for bildet.

- Kristoffer
Knut L.
Mange takk for kommentarer og forslag.

Jeg skjønner (og har forståelse for) at venstre siden av ''refleksen'' skaper noe uro og rot i bildet, og noterer meg Kristoffers forslag og råd i så måte.
Men selv synes jeg nå at dette med shopping kan være noe jævli' rot sånn aven og til (og med disse damene da !), - og da tror jeg det denne gangen får være slik.

;-)
Knut
Inger-Lise S.
Hei igjen! Må le litt, for J.F. Aas's 3 første linjer var det første jeg tenkte selv da jeg så bildet. Det får være med refleksene dine ;-)
Og du skriver ''og med disse damene da!'' Vel, jeg er nå dame, men nekter plent å shoppe med andre damer.....(Liker å shoppe da, me raskt..)Det har noe med tålmodighet å gjøre ;)
Mener ikke å være ulojal mot eget kjønn, men det er nå en gang stor forskjell på kjønn vedr. shopping. Sikkert innen kjønnene også...
Vel,de 3 første linjene til J.F. Aas beskriver bildet ditt godt!
Og du har formidlet det ypperlig.

Inger-Lise
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble spennende. Jeg liker veldig godt kombinasjonen av gjennomsiktig butikkvindu som går over i speiling av bymiljøet. Meget bra gjennomført!

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu