Kommer den i År?
Det er dette jeg håper å få oppleve i nær fremtid. Rovfugler fra kamuflasjer. Musvåken er nok den som lager mest abligøyer når du kommer over den. Beklageligvis så har nakken min sagt foreløpig stopp, men ved hjelp av kyndige hjelp regner jeg med at jeg iallefall får med meg noen opplevelser i 2006/2007.
Bildet inngår i albumet Rovfugler -
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDykker i arkivet grunnet manglende mobilitet.
    Bildet bør betraktes i fullformat.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger643
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220001} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Rune G.

Dette var et fabelaktig bilde. Fargene og spillet kommer godt frem, selv om det er litt mørkt. Jeg likte det veldig godt. Lykke til videre.
v/h Rgust. :)
Otto L.

Flott bilde, bra utsnitt og farger
Odd E. k.

Hei Nils!

Dette var et noe sjeldent bilde. Flotte vage fine farger der den sitter i en flott positur og viser frem den fantaskiske flotte fjærpryden. Lyset kommer fint inn og gir flotte detaljer i fjærdrakten.Stubbenden sitter på er bra, sammen med fjæra. Bakgrunnen er topp og passer fint inn sammen med fuglen og utsnittet. Vakkert og stemningsfullt Nils!

Mvh

Odd E.
Ann F.

Nydelige mettede farger, årvåkent blikk og bra med natur rundt. Det blå glimtet bak t.v. gjør mye for å balansere alle de mettede varme fargene.
Dette likte jeg, God Bedring, håper vi får se flere bilder etter hvert!

Mvh Ann
Stig B.

Du har et misunnelsesverdig arkiv. Kjekt å ha når man er indisponert. God bedring forresten.

Fin komposisjon, fint lys, masse flotte detaljer, fin positur. Mangler de intense øynene til hønesehauken og spurvehauken, men viser seg godt fram i dette barske miljøet.

Mvh Stig
Ole Martin D.

Likte dette bildet, flott lys og flott positur.Har ikke mye Musvåk i Namdalen så det er artig å se noe fra dåkk ''søringan'' ellers har vi det meste.Fora opp en utmagret Musvåk for ca 12 år siden,indrefile av elg, kona ble sur( 2,5 kg!!)
Du må fix nakken Nils!!
Kjell Ivar Ø.

Spesielt bilde. Fint utsnitt fine farger Men er bildet en tanke mørkt ?
God bedring.
Mvh Kjell Ivar
Kjell G.

Jeg synes bildet ble tiltalende fordi det er så mørkt. Det skapte en flott stemning som står godt til fuglen.

Svært vellykket!

mvh kjellg


PS: God bedring!
Nils B.

Takk skal dere har for hyggelige tilbakemeldinger. Setter stooooor pris på tilbakemeldinger enten de er negative eller positive. Slik ståa er her nå så blir jeg innlagt på sjukehus i mårå for nakkeoperasjon. Om det løser mine utfordringer vites ikke i skrivende stund, men troen er der og da planlegges fort flere fotoseanser i hodet. Takk også til de av dere som har sendt meg mail. Som sagt jeg setter stor pris på dette...
Gunnar H.

Veldig flott bilde av musvåk. Høy grad av nærhet. Flotte farger. Litt dunkelt, men det kler fuglen i dette miljøet. Prima !

Håper nakkeoperasjonen har gått bra idag - god fremgang ønskes !
Gunnar
Geir N.

Dette var et flott bilde av en vakker fugel. Kjempefint miljø rundt den også.
mvh
Geir
Ivar B.

Utrolig er mine ord. Nært og flott møte med musvåken har du gitt oss. Alt stemmer i dette bilet etter min mening. God bedring! Mvh Ivar.
Anne R.

Nydelig bilde!
Hilsen Anne
Matias H.

Hallo!! Dette bildet er konge over kongene innen rovfugl bilde, synest jeg....bildet er veldigt skarpt og det er også en fin bakgrunn i forhold til musvåken.

Mvh Matias
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu