Fargefest
Bildet inngår i albumet Høst 2006 - Enkel høstvariasjon med lys,farge og eller bevegelse som tema.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Brennvidde135mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/10-1/60s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • AnnetFire eksp., satt sammen med hdr funksjonen i PS CS 2
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger404
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Jacob V.

Hei, Steinulf

Et flott bilde med friske høstfarger. De røde/gule/oransje bladene passer fint med den grønne og blå bakgrunnen. Ellers så er det en flott komp, og et tett og fint utsnitt.


Mvh

Jacob
Torbjørn K.

Dette synes jeg ble veldig bra. Først og fremst er det fargene som tiltaler meg her, supert med knall blått mot knall orange og rødt. Jeg synes bladene er fint plassert i bildeflata, men den uskarpe til venstre blir kanskje noe vel dominerende.

Torbjørn
Avsluttet .

Dette bildet hadde flotte farger og fin komposisjon,men det uskarpe bladet til venstre trekker litt mye oppmerksomhet,bortsett fra det liker jeg det veldig godt.
Hilsen Tone!
Bjorn F.

Fine kontraste og flotte farger, bladet til venstre er nevnt.
Hilsen Bjørn.
Andreas S.

Synes dette var veldig fint. Fargene er fenomenale og dybden i bildet er også super. Det uskarpe bladet i front og den uskarpe bakgrunnen gir en stor dynamikk i dybden.
Rett og slett flott.

mvh
Andreas
Kjell Sigurd S.

Flotte farger! Savner et skarpt punkt hvor øyet får hvile.

Kjel S
Ann T.

Fine farver og nydelig komposisjon. Et veldig bra gjennomført høstbildet.
Mvh. Ann
Janne L.

Hei.
Dette var fargerikt og flott. Mye farge, unormalt mye. Men jeg synest bildet ble virkelig bra av så mye farge.

Det uskarpe bladet til venstre står i veien. Jeg har lyst å se bak det.

Hilsen Janne
Avsluttet .

Dette var skikkelig fargefest. Fine høstfarger og kontraster. Mvh Liselotte
Ivar B.

Fargerikt og spennende bilde. I utgangspunktet litt rotete, men uten at det virker rotete på meg. Jeg likte dette. Kreativt og godt gjennomført. Mvh Ivar.
Espen A. I.

Helt etter min smak! Eksploderende farger og et utsnitt
som byr på flere tiltekninger, knallbra !

-Espen
Stig Børre E.

Utrolig flotte farger!
Syns kompen også er bra. Savner mere skarphet - eventuellt mindre.

StigB
Ellen Therese R.

Hei Steinulf!
Et veldig vakkert bilde med knallsterke høstfarger.
Det bladet på venstre side er som nevnt altfor dominerende. Siden det er såpass uskarpt, reduseres det til en én-dimensjonal flate, som forstyrrer for de andre mer detaljerte bladene og for komposisjonen. Synes jeg da.
Hilsen Ellen
Steinulf L.

Takk for kommentarer til et bilde jeg selv var usikker på. Ellen Therese setter vel fingeren på den vesentligste svakheten; det uskarpe bladet til venstre reduseres til en flate uten dybde og det bryter med resten av bildet, spesielt når flaten blir så fremtredende. Men jeg ser ingen muligheter til å beskjære meg ut av problemet...:-)
Odd Tore S.

Her ser jeg vel kimen til et bra motiv, og en gul, massiv og uskarp ''skygge'' som dekker over deler av de mest sentrale elementene her:
Midtbladet og de røde stilkene.
Uten den og kanskje med litt barbering i bunnen hadde du hatt former, farger og linjer som strålte ut fra venstre side, og et friskt lønneblad. Kanskje litt forhåndsredigering av bladet ovenfor dette slik at den lille fliken ikke stakk ut foran hovedbladet hadde vært verdt å overveie.
Men nå tar det gule uskarpe for mye av min oppmerksomhet.
Odd Tore
Jorun Kristin N.

Heisann Steinulf!
Nydelig bilde uansett,
etter lang tid logget jeg meg på
og fikk se dette.
Liker det kjempegodt,
flotte farger og liker at hovedmotivet blir litt dekket av det uskarpe.
mvh
Jorun
Rita S.

Höstens färgpalett med dess sköna färger ser jag här....mycket bra sammansatt som helhet och dess starka färger bara doftar höst...bra skapat Steinulf!
mvh
R i t a
Tone A.

Hei Steinulf
Dette er eit av dine beste haustbilde der form-og linjespelet saman med friske fargar gjer bildet kreativt. Teknikken du har brukt virkar spanande, og gir ein spesiell effekt til bildet. Det er som om vinden rislar litt i blada på ein solrik haustdag, pga dei duse blada meddei rosa stilkane gir fine linjer til bildet.
Komposisjonen med dei to blada nederst som stikk opp, har det duse knallorange bladet i venstrekanten som kontrast. Det er som om sola treff dette bladet.
Blada fortset bakover saman med grøntona blad under. Dette gir flott dybde og bladet i midten er mest skarpt med fine detaljar og den rosa stilken der, gir ein flott effekt mot grøntonane. Friske blåtonar under gjer at dette bildet vert som naturen sin fargepalett. Kjempebra jobba!
:) Tone
ingeborg w.

Her må jeg nok si meg enig med Odd Tore, at det uskarpe bladet trekker for mye oppmerksomhet. Stilken som går tvers over er også litt for fargesterk for meg. Ikke helt i mål for min del som du skjønner.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu