Kontraster
En regnværsdag med nye farger.
Fotograf
Utstyr
  • Olympus AF
  • 35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21957} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
O P.

Syntes skogen var spennende, men kanskje personen burde vært lenger inne i den? Vel, da hadde det vel også blitt en klisjè...
Irene B.

En sjarmerende eventyrskog :o)

Dog kunne nok bildet ha vært enda bedre. I mine øyne svikter det litt i komposisjonen. Oppmerksomheten vår føres UT av bildet, fremfor INN i bildet - om du skjønner - fordi vi følger blikket til personen... Det bidrar til å skape veldig uro, det lar oss ikke nyte den vakre skogbunnen i ro og fred. Jeg synes også de skarpe klesfargene stjeler litt for mye (for å ikke si all) oppmerksomheten. Bildet ville ha fungert bedre om klærne hadde hatt mer nøytrale farger, eller bare én farge, for eksempel den rosa (som nærmest ville fungert som en komplementærfarge til det grønne). Mer liv og mening med bildet ville du ha fått om personen enten var plassert i forgrunnen tittende inn i bildet, eller plassert lenger bak i bildet tittende i mot oss. Sistnevnte ville kanskje også ha bidratt til å skape litt mer dybde…

Skogbunnen er nydelig, og ved hjelp av litt bildemanipulering i forhold til personen kan det hele bli veldig bra.

Irene
Tor H.

Fint bilde,Jan . Litt uskarpt kanskje(eller er det brillene mine?) Litt bedre plassering av personen. Jeg ville kanskje ha plassert personen til høyre for den store grana og latt vedkommende gå inn i skogen. Er enig med Irene når det gjelder farger på tøyet.
Jan J.

Hei.
Takk for kommentarer og kritikk.
Jo, jeg er enig i at personen skulle
ha rettet fokus inn i bildet, men det var der og da jeg så det.
Uskarpt?
Jo, men jeg hadde ikke tid til å bruke stativ etc- dessuten er jeg tilhenger av mer
impresjonistiske bilder.
Jan
Carsten A.

Enig med IB om komposisjonen. Dessuten er vel fargemetningen her trukket alt for høyt opp, samtidig som skarpheten er lovlig svak. Dermed er noe som sannsynligvis var et fint uttrykk (uten person, helst) ogg kommet skikkelig fram.
MVH CA
Carsten A.

PS. ''ogg'' skulle vært ''ikke''!
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu