Bølger.
Dette er jo litt av et ekspriment!
Ta bilder av Havbunnen fra ''tørr'' vinkel, er ikke bare bare... Synes resultatet ble litt morro.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • nikon AF nikkor 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219544} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Arne M.

Hei. Dette ble jo virkelig vellykket. Lyssettingen er lekker. Komposisjonen likeså, med nydelig utsnitt og fin ro i motivet. Dessuten fungerer speilingen i overflaten i bakgrunn veldig fint mot innsynet mot bunnen i fremkant. Veldig flott!

- Arne
G. Hanna W.

Hei !

Tusen takk Arne.
Altid kos med ros!

Mvh G.Hanna.
Anne-Lise S.

Enig med Arne! Liker godt hvordan lyset når bunnen, og hvordan mønsteret gjentas, med et par små slingringer som også er med på å skape liv her. Nydelige fargetoner!

Anne-Lise
G. Hanna W.

hei

Takk Anne Lise.
Lurer på om det er noen her inne som har gjort noe tilsvarende og kunne gitt meg noen gode råd på hvordan man kan '' bryte'' vann falten .
Liker havbunn, men er ingen undervanns fotograf.

Mvh G.Hanna.
Ivar B.

Ja dette ble flott. Nydelige linjer og farger. Bildet gir ro og er svært behagelig å se på. Dersom du vil ''bryte'' vannflaten, kan du bruke et polarisasjonsfilter som tar bort refleksene i vannoverflaten slik at bunnen vises bedre. Men jeg vet ikke om bildet hadde blitt bedre av den grunn. Det jeg likte her var nettop at du har fått med bunnen samtidig med at du viser lysspillet i vannet. Mvh Ivar.
Odd Tore S.

Kontrasten mellom langbølget vann og kortbølget sand er interessant.
Jeg tror jeg ser spor på bunnen av langbølgete lysmønstre fra lysbrytningen i bølgene også her.
Sandbunnen kommer godt fram, mens det nok går an å jobbe mer med bølgene i vannet, både vinkel og grad av refleks fra disse. Det siste regulerer du med et polafilter.
Har ingen konkrete forslag til dette, annet enn at slikt var det spennende å se på da vi badet som små på Røsholmstranda, særlig lysmønstret fra bølgene på bunnen, sett fra flåte.
Odd Tore
Jacob V.

Hei

Jeg likte hvordan bildet blir delt i 3. Et lyst felt, et litt mørkere og det aller mørkeste. Den lille dingsen i det midterste feltet tilføyde bildet noe ekstra.


Mvh

Jacob
G. Hanna W.

Hei hei

Tusen takk for kritikker og tips.
Kjempe morro at noen liker det jeg driver med!

Mvh G.Hanna.
Stig Børre E.

Stilig. Enkelt og effektfullt. Plasseringen av sneglehuset er midt i blink, det første som traff øyet mitt i alle fall. Det er noe grums oppe til høyre som kunne vært beskjært bort. Vellykket eksperiment.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu