Salangen kirke og kirkegård
Spesiellt...
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon zoom lens
  • Brennvidde18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rolv B.

Hei Unni i Hamnvik.
Fint utsnitt. (Her viet jeg noen i fjor!) Det eneste forstyrrende er at kirka heller mot høyre og jeg tror ikke det skyldes vidvinkelen. Så langt jeg klarer å se, heller også høyre veggen mot høyre. Men da blir bakken skjev igjen. Spørs hva man skal velge. Kirka som er poenget (?) burde kanskje stå rett.
Mads G.

Vet ikke helt hva jeg syntes om dette. Bildet fremstår litt blasst og kjedelig. Blir verken fugl eller fisk. Men motivet har absolutt potensiale. Stå på!

Mads
Unni L.

Tusen takk for kommentarer setter veldig pris på de, fint å få andres synspunkter! Hvis dere ser på gravstøttene, så står og er de rette.. Men som det allerede er sagt blir det et dilemma i forhold til hva en ønsker som skal stå beint som det allerede er nevnt! Mvh Unni
Jan v.

Flott motiv og velvalgt standpunkt.

At her er både styrtende lingjer og skjev horisont, er vel alle enige om. Hva som skal aksepteres av dette, kan en selvsagt være uenig om. Imidlertid har du valgt å kalle dette et arkitekturbilde, og da er jeg ikke i tvil: Begge disse svakhetene med bildet er mindre heldig.

Den enkleste måten å unngå styrtende linjer er å holde kameraet vannrett, altså ikke peke det oppover. Ikke alltid like praktisk når en skal få med toppen av et hus. En kommer et stykke på vei med høydeformatet.

De krumme linjene, som er tydelig i overgang mellom kirkegård og bakgrunnen, vil også unngåes ved å peke kameraet litt mer ned, slik at den linjen en ønsker rett går gjennom bildets midtpunkt.

Forøvrig synes jeg bildet er stemningsfult og godt eksponert. Himmelen er fin og de hvitflekkete birkene er perfekt til resten av motivet.

Mvh Jan
Unni L.

Tusen hjertelig takk Jan for fin, veiledende og utfyllende kommentar, som jeg satte veldig pris på! Her lærte jeg noe nytt som jeg ikke har vært helt oppmerksom på! Ha fortsatt en fin søndags kveld! Mvh Unni
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu