Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Céline F.
Jooss, et originalt bilde! Spennende motiv, mye aa se paa, og bra med detaljene av trekassa, og resten! Det mangler bare en tittel, morsomt aa set hvordan du ville kalle dette her ;)
Céline
Reidar H.
Fin komposisjon.
God fargeharmoni.
En opplevelse av gjennomtenkt sammenheng.

God karakter for et godt bilde.

Fraktal (med bilde i bilde) var en tanke som slo meg.
En annen tanke var det vakre i det nedslitte.

Jeg ser at du har flere bilder her som er både gode, og fine.

Kip ånn diss vei.

Vyrdsamst
Reidar
Stig Børre E.
Hei og takk for kommentarer!
''Norge i forfall'' kunne jo vært en tittel...?

StigB
Céline F.
Ja! Bra tittel ;)
Enig med Reidar: bra med bilde i bildet!

Céline
André M.
Lekre detaljer i bildet og spennende komposisjon. Tittelen legger bånd på bildetolkningen og skulle gjerne vært fjernet (for min del).
Arne S.
Linjer, flater og farger funker her. Maleriet gir motivet innhold. Godkjent! :)
Anne-Lise S.
Dette var originalt, Stig Børre! Er det en gammel dør av noe slag dette her, som mangler et vindu? Her er det et bilde i bildet ja, og det slitte mot det brune, farger og linjer er gode sammen. Sitter og lurer på om ''jerntråden'' i hjørnet på ''dørvinduet'' burde vært tatt vekk? Den har en annen form og linje enn det rektangulære ellers, selv om formen går igjen i hullet nederst i motivet og den andre sirkelen der. Det meste i bildet er laget av naturlige materialer fra naturen.... Er det noe av symbolikken her, sammen med det du legger i selve bildetittelen tro? Uansett, her er det fritt frem for tolkninger. Er egentlig enig i at dette er et motiv som ikke behøver noen egen tittel, kun en firkant eller noe sånt, for her kan man virkelig bli sittende lenge og tenke....

Anne-Lise
Stig Børre E.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger!
Det gleder meg da jeg er veldig fornøyd med dette selv.
Tittelen kom til etter forslag om at bildet burde ha en tittel. Er vel mest enig med dere som mener at tittelen setter et punktum for videre tolkninger.
Fjærner den nå. I utgangspunktet hadde jeg ikke noen dype tanker og skjulte budskap å formidle. Form, lys, farge, forfall og litt kitch håndarbeide kan bli til så mangt...

StigB
Øyvind A.
Passe utfordrende komposisjon, fint innhold også. Jeg liker det godt.
Tittelen er unødvendig og overtydelig, bildet står godt på egne bein.

Ø.
Céline F.
Mente ikke at bilde trengte en tittel ;) Jeg var bare nysgjerrig paa om du kunne finne noe for dette bilde ;) Unnskyld for det ;)
Nevertheless, a very interesting picture! Good work!
Céline
Øyvind A.
Obs, jeg fikk visst ikke med meg din siste kommentar, Stig Børre. Så jeg var ikke klar over at tittelen allerede var borte da jeg postet min kommentar.
Ø.
Dag J.
Tøft dette, og flott hvordan du har fått frem akkurat det som trengs av flagg og hus.

Skråstillingen får meg til å tilte hodet til venstre for å se bildet bedre, og da funker det ikke for meg, i allefall ikke så kraftig som her.
Odd Tore S.
Her ser det ut som om du har vært en tur på generasjonsloftet og suget inn inntrykk og gammelt støv. Det er i alle fall påfallende lite støv i dette motivet, gitt alder og stil.
Artig vinkling på bildet ditt, ser ut som om du mener at medtatte Norge ikke klarer å fylle ut hullet/ramma.
Fine farger, passe mettede og likevel falmet, og kreativ setting. Mulig at den er litt for kreativ for meg, har samme problemer som Dag beskriver når jeg skal se på bildet ditt.
Du er meget kreativ med gamle saker for tiden, jeg har sjekket opp dine gamle vegger & co. også, mye interessant å se, men med slikt tempo rekker jeg ikke å kommentere særlig mye!
Odd Tore
Stig Børre E.
Takk til dere siste også!
Tiltingen av døren er naturlig, den lå sånn. Bildet kunne selvsagt vært dandert litt annerledes, men jeg syns det ble greit sånn.

Odd Tore: Beklager innleggingsfrekvensen min - må jo få full valuta for pengene jeg betaler som ''gullmedlem''. Det blir jo ti bilder i uka det... :-)
Er litt overivrig med å spytte ut bilder - skal prøve å holde de litt på clutchen.

StigB
Hans Jacob H.
'Dekorativt'' forfall og et underfundig motiv. Liker farger og lyssetting, men blir ikke helt fortrolig med komposisjonen. Litt for mye på skeiva og litt mye tomrom til venstre til at det når helt hjem hos meg. :)
G. Hanna W.
Utrolig fasinerende bilde!
Første jeg tenkte på når jeg så det var intriøret i en gammel snekke som var forlatt.

Likte faktisk tittelen din veldig godt!

Mvh G.Hanna.
Stig Børre E.
Takk Hans Jacob og Hanna!
G. Hanna - joda tittelen var jo litt kreativ :-)

StigB
Geir F.
Det er bare en ting å si om dette. Dette var flott. Og om jeg må få si det: Fotografiet ditt er flottere enn bildet du har tatt bilde av., Nettopp det gjør hele greia så spennende og flott. Og dette bildet i bildet - effekten er alltid spennende. Tenknisk er det jo også topp. Og en spennende plassering i flaten.

Når biildene dine er så gode plager det ikke meg at du legger inn bilder så ofte :) Er selv gullmedlem men klarer ikke samme frekvens.

-fløde-
Stig Børre E.
Takk Geir - spesiellt hyggelig å høre at du ikke syns jeg ''spammer'' foto.no :-)
Blir nok litt roligere fra meg en stund fremover nå - dagslyset strekker ikke til og helgene fremover blir mere busy enn normalt.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu