Gråhegre med frosk
Et av mange bilder fra vårens froskejakt.
Bildet inngår i albumet Fugler - Bilder av norske fuglearter.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EF 300 f/4 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger524
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218196} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Bent O.
Hei Geir Helge.

Som vanlig et bra hegrebilde av deg! Misunner deg denne plassen du har funnet deg for disse fine opptakene. Hegre er en fugl jeg kunne tenkt meg flere og bedre bilder av, men som du vet er de ikke alltid så lett å komme inn på. Meget bra skarphet og eksponering, og jeg liker utsnittet også. Frosken er prikken over i'en.

mvh Bent
Stig B.
Nært og flott opptak med Hegre og frosk med knukket rygg. Flott utsnitt her, og fint miljø som hører med. Fin bruk av dybdeskarpheten her synes jeg. Meget bra teknisk kvalitet.

Du har fått gode resultater, men jeg vet også at dette har du jobbet mye med. Bare kom med flere.

Mvh Stig
Odd E. k.
Hei Geir Helge!

Et meget skarpt og et flott utsnitt av en hegre på froskejakt.
Flotte fine naturtroe farger der hegren fremstår i en fin positur med frosken i nebbet. Omgivelsene med sivet og det nære vannet gjør bilder severdig. Meget bra fremført Geir Helge!

Mvh

Odd E.
Ivar B.
Meget bra fuglebilde. Nært og fint utsnitt og vi får delta i en spesiel situasjon som jeg alldri har sett på nært hold og det gir bilde spenning. Teknisk på topp i mine øyne. Ligger nok mye arbeid bak dette. Mvh Ivar.
Svein B.
AI, se der ja!! Her har du fått det til, et motiv jeg selv har lagt ned endel tid på, uten å komme nær et resultat som dette. Det er litt av noen scener når hegrene trekker frosken opp for å filleriste livet av den- så vannspruten står, før frosken slukes. Dette er meget bra, og slik jeg har erfart mitt hegreprosjekt er dette tidkrevende og krever god planlegging. Komposisjonen er fin, teknisk også bra. Noen tegn til at bildet er et utsnitt ved toppen på hodet og noen andre steder, men i alt meget bra.

Gratulerer.

Mvh
Svein B
Geir Helge S.
Takk for tilbakeemeldinger! Det er en utrolig morsom periode i april/mai hvor dette synet kan nytes ved mange mindre vann og myrer her i distriktet. Hemligheten ligger i å finne den rette lokaliteten, samt å gå i ett med omgivelsene.
Det er riktig som du antyder Svein at dette er et utsnitt. Filen var av sågod kvalitet at et relativt kraftig utsnitt lot seg gjøre. Husker ikke helt, men dette er vel ca 40 % av originalutsnittet.
Mvh Geir
Robin J.
Meget skarpt og flott bilde av en sky art. Sikkert mye arbeid som ligger bak dette bilde. Fin komposisjon og teknisk bra. Mvh RJ
Kjell Sigurd S.
Flott av hegren men fine detaljer. Må ha vært litt av en opplevelse. Situasjonen er meget severdig og miljøet kler bildet. Øyet kunne nok vært skarpere men det blir småpirk her. Liker bildet veldig godt.

Kjell S
Erlend K.
Veldig bra - blinkskudd. Dette er et bilde man ikke bare går ned til vannet og ''tar''. Bildet har detaljer seg setter stor pris på.
Geir Helge S.
Takk for kommentarer fra dere siste også :-)
Aleksander M.
Dette var veldig bra!
Flott situasjon, bra skarphet osv. Lista kunne vært lang over alt det fine med dette bildet. I tillegg har den en frosk i nebbet - flott.
Er litt usikker, men er ikke litt av det hvite feltet øverst på hodet til hegra utbrent(?)

Aleksander
Geir Helge S.
Takk for kommentar Aleksander. Det hvite på hodet er nok ikke utbrent, men det er nære på. Kanskje jeg burde dempet høylysene litt...
Mvh Geir
Carsten A.
Veldig fint hegreutsnitt - ikke minst fordi det også inneholder action. Men så bra som dette er så likte jeg likevel best de to hegrebildene du fikk fortjent uttelling for i 2. runde i BioFotos ''Årets bilde''-konkurranse - gratulerer!

MVH CA
Geir Helge S.
Hmm, nå tror jeg du forveksler meg med min kjære bror CA...jeg har ikke sendt inn noen av mine hegrebilder.
Mvh Geir
Carsten A.
Au da, beklager så mye!

MVH CA
Geir Helge S.
Helt i orden :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu