Haust
Nu er kommet fram i midten af oktomber og det bliver rigtigt kaldt snart.
Utstyr
  • Canon 350 D
  • Canon
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Edvin S.

Hei Petur, her for du mye bedre detaljering om du bruker levels og curves til å justere noe, og skarper det i etterkant. Da dukker plutselig den fine sjatteringen i gresset. Kan også få litt mer ut av bildet ved å bruke shadow/highlight. Løfte litt opp i de mørke partiene, og få mer detaljer på himmelen.

Jeg mistenker deg for å ha droppet stativet her, og med den ville du vunnet så aldeles mer på det her bildet. Var litt hard nå, men slik det er nå, så er ikke bildet verdt noe mer, men har tittet på dine andre bilder, og de er da så fine ;-)
F.eks. denne bilde nr. 245948

:: ~ Arne
Petur E.

Arne. Tak for dit fine kommentar.
Om jeg bruker levels og curves eller shadow/highlight, hmmm, tak for opmærksomheden.

Nu skal jeg sige dig noget. billdet er orginal, det er som det kom fra mit kamera. ''Photoshop har jeg ekkje brukt''

teknik: Stativ, time 8-sek, flash nej.

Ellers tak skal du have og rigtig god weekend.

Hilsen Petur
Edvin S.

Hei igjen Petur. Om du tok jpeg eller raw, det vet jeg ikke, men tror det er jpeg. Med raw ville du hatt uendeig mye å hente i billedfilen ved slik fotografering, men også med litt etterbehandling får du frem masse i detaljer.

Jeg tok bildet ditt inn i PS, og fikk frem grusen, og masse fine sjatteringer i gresset. Grunnen til at jeg ga deg vel ''hard kritikk'', var at jeg trodde du hadde en litt større billedfil. 63 kb er minste laget for å se detaljer i ytterkantene.

:: ~ Arne
Svenn H.

Bra stemning, hvor man får følelsen av at kulda kommer krypende. Tung himmel og dunkel lyssetting bidrar positivt. Komposisjonsmessig synes jeg veien kommer litt for langt ute til venstre, og bildet kunne godt vært skarpet opp noen hakk etter resize. Det blå feltet mellom trærne og huset til høyre forstyrrer noe av roen. Kankje ikke et typisk høstbilde: Da hadde jeg forventet mer farger og løv på bakken :-)

Hilsen, Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu