Lav
Ikke helt den skarpheten jeg kunne ønske...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217635} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Torgeir Pande B.

Dette var stilig! Ser ut som noen planter fra en annnen planet! hehe.

Det kunne hvert litte skarpere, eller er det kanskje bare det at det er for lite dybdeskarphet som gjør at det ikke ser så skarpt ut?
Ellers veldig stilig:)

MVH:
Torgeir:)
Katja B.

Det burde vært litt skarpere, men kameraet mitt (Nikon coolpix5900) er ikke alltid så villig til å samarbeide i makro...
Bodil U.

Fasinerende bilde. Det ser ut som det er fra en annen planet, som Torgeir sier. Skarpheten er allerede nevnt.

Ikke alltid lett å få ''auto'' kamraer til å gjøre den et en vil.
Men det er en fin måte å lære på og finne ut om en vil investere i et mer avansert kamera.
Er det noen mulighet for manuell instillinger eller er alt ''auto'' på det?
Steinulf L.

Synes det ser ut som velbrukte golfpegger..:-) Kutt bort den blå himmelen,den distraherer bare. Fine farger. Likte dette.
Bente K.

Dette likte jeg. Skogens ''mikroverden'' er fasinerende, og det har du fanget godt i dette i dette bildet. Det er frodig og spennende. Du skriver at du ikke synes det er skarpt nok, men her har du enkelte skarpe elementer som fremheves pga dette. Det er også gode behagelige farger, dvs. godt eksponert.
mvh Bente
Katja B.

Takker for alle kommentarer :D

Bodil: Vurderer å investere i bedre kamera, skal nok ha det i alle fall i løpet av neste år (ettersom jeg skal på folkehøyskole med fotolinje...)
Noe er det mulig å instille manuelt, sånn som blender og hvitbalanse, ellers er det meste auto, de har jo laget så mange fine autoinstilte instillinger der at...(landskaps modus, landskap med person i, alle mulige forskjellige portrettmoduser(med fine hjelpebilder på skjærmen som viser hvor du skal ha ansiktet til motivet), sportsmoduser, nattmodus, innendørs+++) Så de tenker vel at man ikke trenger å stille alt manuelt når man har alle disse greiene...'

Steinulf: Hvor er den blå himmelen? Det var til og med ikke blå himmel den dagen bildet ble tatt.Mener du det blå greiene oppe i høyre hjørne?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu