Treet i Larvik
Gikk en runde på en tåkefylt Larvik golfbane og kom plutselig over dette flotte treet. Hadde bare mobilen med, men foreviges skulle det.
Bildet inngår i albumet Mobiltelefonbilder - Bilder tatt med kamera på mobiltelefon. Ikke nødvendigvis verdens beste, men snapshots det var bedre å ta enn å la være... Vil også over tid dokumentere bedring i kamerakvalitet på slike kameraer.
Utstyr
  • Nokia N73 (3,2 mpx)
  • Carl Zeiss Tessar 2.8/5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.

Et staselig gammelt tre i fine, grønne omgivelser. Jeg syns det ble utrolig bra til å være tatt med mobiltelefon! Bakgrunnen ble litt malerisk. Gjorde seg.

Inger-Lise
Hans Henrik F.

Takker !
Det ble nok ikke så godt som det jeg tok på Jæren rent teknisk. Var vanskeligere for dette kameraet i slike tåkete forhold antakelig. Tenkte en del ganger på at det skulle vært fototur med ordentlig kamera og ikke golfrunde man skulle vært på (selvom det er vanskelig å sette slike gode alternativer opp mot hverandre). Slottet til MM og Hagen kom jo også etterhvert til syne gjennom tåka. Hadde vært et fint motiv det også. Dette treet var imidlertid såpass spesielt at jeg ville ha det med meg uansett utstyr. Kan jo være det kan brukes litt kreativt til noe en gang også ...
Avsluttet .

Jeg er sinnsykt imponert at dette bildet er tatt med mobiltelefonen!

Rett og slett herlig :)

perarne
Hans Henrik F.

Takker, PAK. Telefonen imponerer meg også en del. Eneste klare svakhet er en tendens til rød-toning i kantene på bildene generelt , så de må ofte beskjæres litt der og så altfor mye beskjæring er ikke så heldig med så få pixler. Vet ikke om dette er en feil med mitt spesifikke eksemplar eller en problemstilling alle med denne typen mobil sliter med.
marianne f.

fint gammelt tre. veldig kaldt bilde. fryser nesten litt når jeg ser det.
Hans Henrik F.

Takker, Marianne! Hyggelig du likte det - det var egentlig ikke så forferdelig kaldt, men det var en tåkete dag. Ser litt gufsent ut på bildet - enig i det :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu