Veggen#1
Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon AF NIKKOR 50mm 1.8D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger373
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Vigdis F.

Stiligt! fargene er helt optimale, og det grønne i bladverket forsterker inntrykket. De uskyldige bladene tar hele oppmerksomheten, og det gjør et ellers psykedelisk inntrykk rolig.
mvh vigdis
Vigdis F.

Stiligt! Fargene er helt optimale, og det grønne i bladverket forsterker inntrykket. De uskyldige bladene tar hele oppmerksomheten, og det gjør et ellers psykedelisk inntrykk rolig.
mvh vigdis
Elise S.

Fine farger du har fått til her. Smak og behag,Kunne kanskje beskjært litt i bunn.Den nederste cm ble litt defjus til de klare flotte fargene.;) En kan kjenne høst fuktigheten her. Pent. -Elise-
Arve Herman T.

Hei der Stig Børre... Hvor f... finner du alle dine herlige motiver. Det er jo spennende hver gang du legger ut bilder her. For en vet aldri hva du finner på og hva slags motiver du finner... Herlige farger, alt fra naturens side til det menneskeskapte...

Dette var rett og slett kult da...

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen


Ny webside fra meg om foto, ikke fiskeweb denne gangen heheheh.

www.ahtfoto.com
Arve Herman T.

Hei der Stig Børre... Hvor f... finner du alle dine herlige motiver. Det er jo spennende hver gang du legger ut bilder her. For en vet aldri hva du finner på og hva slags motiver du finner... Herlige farger, alt fra naturens side til det menneskeskapte...

Dette var rett og slett kult da...

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen


Ny webside fra meg om foto, ikke fiskeweb denne gangen heheheh.

www.ahtfoto.com
Helge R.

Helt på grensen, som en helskjeiv tur gjennom gamlebyen. Det eneste som trekker ned er blåfargen i løvet på bakken.
Den grønne mosen er mega, hele bildt er fuktig i uttrykket, helt topp, hilsen
:)Helge
Tone A.

Hei Stig Børre
Eit spesielt motiv kor dei mosegrodde plankane med fine detaljar gjentek seg bakove og gir fin dybde. Dessutan er det mindre mose på plankane i bakgrunnen slik at her kjem rødtonane under mosen verkeleg gram og gir ein flott kontrast til bildet.
Dei haustfarga blada i forgrunnen saman med plankane forsterkar forfallet. Den vesle kvisten som veks mellom plankane på husveggen er det einaste som gir liv til bildet. Det røde bladet i forgrunnen forsterkar rødtonane i bakgrunnen. Flott lys som får fram det tjukket moselaget i forgrunnen.
:) Tone
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer!
Er sånn cirka fornøyd med dette selv. Hadde ikke med stativ og var nødt til å kompromisse litt. 800 iso og stor blender er ikke ideelt. Tror det blir en tur ut igjen i morgen. Det kommer etterfølgere - garantert. Spennende motiv med uendelig mange muligheter.

Arve: Har sittet og kost meg på websiden din. Veldig mye bra bilder og generelt bra layout på siden. Bøyer meg i støvet!

StigB
Avsluttet .

Herlig bilde av en gammel vegg,liker det.
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Liker hvordan du har fokus ''nedenfra'' og oppover+god dybde innover her. Uten den vinklingen, fokusen og dybden ville ikke dette vært så spennende som det er, så her har du virkelig lykkes! Grattis med den! Bildet oser av fukt og elde. Samtidig er fargene så knalle og flotte at det virker friskt. Med mindre farge ville eldefølelsen blitt forsterket. Jeg sier ikke at du bør gjøre det, for dette fungerer godt slik det er nå, men muligheten ville vært der.

Anne-Lise
Arnhild A.

Hei

Liker bildet ditt. Flott motiv og herlige friske farger.

Mvh Arnhild
Steinulf L.

Dette er en vegg du kan kose deg med lenge. Fint bilde med skikkelig smell i fargene.
Julie E.

Hei!
Minner meg om vår egen låve. Den skal snart rives og jeg har allerede begynt på en serie ''en låves siste dager'' Om det dukker opp noe bra, skal dere få se.
Til bildet ditt: kraftige og fine farger. Får ikke helt disse blåtonene i løvet på bakken til å funke helt for min del, men grønntonene er veldig fine. Jeg kjenner lukta av fukt når jeg ser bildet ditt. Bra
mvh Julie
Stig Børre E.

Takk til dere siste også!
Julie: blåtonene i løvet er nok en følge av lite lys (kald hvitbalanse) og at jeg har økt den generelle metningen en del. For min egen del blir den kalde bakken en fin kontrast mot den varme fargesprakende veggen.

StigB
Rune S.

Jeg synes dette er et artig og fint bilde. Påminner meg litt om ditt ene Volvomotiv. Gammelt og falleferdig som eier flere fine elementer. Jeg liker bildet!

Mvh
Rune S
Torgeir Pande B.

Kjempe stilig! Kraftige farger som kler bildet godt.

Et motiv de fleste ville gått forbi, men har har du gjort lagd noe veldig fint av bare en gammel og rød husvegg med litt gammelt høstløv på bakken en våt høst dag. Flott:)

MVH: Torgeir!:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu