Blå
Bildet inngår i albumet Motiver fra jernvaren -
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Standard 18-55 med etpar ringer
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSikt, hold pusten, trykk av og hold.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger660
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kenneth S.
øh..

18-55 objektiv. Hadde du tenkt å pirke på det?

Skulle gjerne vært 11-55 da.

Anders H.
Det her likte jeg. God fokus og behagelige farger. Veldig gjennomført med det metalliske motivet og fargene. Liker også skyggebruken i bakgrunnen, den tilfører mye og gjør lyssettingen mer spennende. Veldig bra.

Jeg reagerer derimot sterkt på at du har ført opp feil brennvidde på anvendt objektiv. Det trekker ned bildet i mine øyne. Skam deg!

Anders ;)
Helge L.
ha, dette var jammen enda finere enn det forrige jeg kommenterte... bra jobba altså! (og jeg tror det går an å forandre på den tekniske infoen også etter at man har lagt ut bildet... ikke at jeg bryr meg om en simpel skrivefeil altså, men for de som gjør det. :-)
H
Sophus L.
Fin og stram komposisjon med flotte blånyanser. Feil brennvidde betyr lite, men billedkategorien (Akt) har jeg større problemer med...

mvh
Sophus
Inger-Lise S.
Et stilig motiv med lekre fargetoner og eleganse. Bra fokus på mutteren i front. Ville nok ønsket mer litt skarpere her, men ok.
Akt? Jeg ville trodd det var Stilleben, men greit ;.)

Inger-Lise
Kenneth S.
Takker for responsen.. Føler jeg må oppklare noe her.

Billedkategori Akt er utelukkende valgt for å få flere besøkende da aktbilder ser ut til å ha den beste oppslutningen på foto.no
(jfr konklusjon på aktbilde: ''Gravemaskin i stemningslys'' som er et av mine første bilder, og mitt desidert mest besøkte. Ikke er bildet bra, og ikke er maskinen noe særlig å se på heller om du klarer å forestille deg den utifra det mørke bildet.)

For fremtiden kan jeg kanskje prøve å unngå å lure aktsurfere på denne måten..



;)

-k-
Arild H.
Mulig det finnes en diskusjonstråd for dette... men våger meg allikevel. Jeg er relativt nyinnmeldt og har som deg lurt på hva som er avgjørende for antall visninger. Jeg tror ikke kategorien ''Akt'' er vesentlig. Dette akt-bildet (bilde nr. 268936) har riktignok vært vist en del ganger, men står fortsatt uten kritikk. Mens dette bildet (bilde nr. 268280) under kategorien ''Mennesker'' snart runder 500 visninger og har fått flere kritikker. Ekstra spennende er det at flere mener sistnevnte bilde kanskje ikke hører hjemme på foto.no.

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu