Høstfarger
Fant disse fine fargene i et frodig elvegjel i Alta. Elvegjelet blir også brukt som klatreområde, man kan se en bratt vegg i bakkant av bildet.
Er godt fornøyd med bildet.
Bildet inngår i albumet Øytun 06/07 - Bilder fra mitt år på Øytun folkehøgskole.
Utstyr
  • Nikon F80
  • Nikon AF Nikkor 28-105 mm, 1:3.5 - 4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger427
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjørn Olav M.

Flott farger, men fokusen blir feil for min del. Øynene blir dratt mot midten, men det er kun fronten som er klar.
Øystein G.

Er litt usikker på hva du mener. Mener du at fokusen burde vært på de grønne trærne bak, med uskarp forgrunn, eller at dybdeskarpheten burde vært større for å få både forgrunn og bakgrunn skarp? I ettertid tror jeg selv at bildet muligens kunne blitt bedre med større dybdeskarphet. Hvis fokuset skulle vært på bakgrunnen ville bladene med de heftigste fargene blitt uskarpe, og det tror jeg ikke ville vært noen god løsning.
Marianne W.

Kjempefine høst fargen. Men forgrunnen kunne gjerne vært enda skarpere, og kanskje du kunne gått nærmere så trærne og bladene i forgrunnen ble større? Føler også det at jeg blir dratt mot midten av bildet...
Ellers kikte jeg fargene veldig godt:)
Bjørn Olav M.

Jeg er vel usikker på hva som jeg synes burde vært gjort med bilde, men slik det står nå klaffer det ikke for min del. Øynen drass først mot det grønne i midten, men tvinges så ned fordi det er her bilder er skarpt. Enten burde fokusen vært lagt på midten av bilde, eller kansje enda mer riktig mye større dybeskarphet. Selvsagt bare mitt synspunkt, du hadde kansje helt andre intensjoner med bilde :)
Øystein G.

Skjønner hva du mener nå. Takk for den ærlige meningen!
Når det gjelder mine intensjoner tror jeg de var at bildet skulle være omtrent som det er nå. Å få større dybdeskarphet ville blitt vanskelig der jeg sto, for der var det ganske bratt og umulig å plassere et stativ. Lukkertiden er helt på grensen for å få det skarpt. Men nå har jeg ihvertfall lært noe til neste gang :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu