hagehygge 1976
typisk familiebilde fra den perioden
Utstyr
  • pentax spotmatic
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger509
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214555} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Amund Blix A.

He-he, dette var herlig morsomt! :-)

Mvh

Amund
Runar T.

Superbra :-))))))))))))
Festlige figurer og bra komponert bilde.
Kunne gjerne ha vært et platecover dette her. Hadde solgt som hakka møkk - bare pga coveret!

mvh Runar
Avsluttet .

Herlig bilde,morsomt og bra komponert.
Hilsen Tone!
Helge L.

Utrolig bra! dette har du virkelig fått til, med klær, positurer og fargetoner! Akkurat passe parodisk også, supert! Tommel opp!
Helge
Torild H.

Hadde nok vært morsomt å være familiemedlem der, ja, er selv vokst opp blant trauste bønder. Det må være en pensjonert fisker helt til venstre som vil ta vare på sitt image på sine gamle dager; kreativ løsning.
Mitt problem er at piggene mine kommer ut når jeg ser sepia (eller tilnærmet) på slike retro-bilder, men det er vel mitt problem, kan jo bare bruke gråvalør, og kan da slappe av og nyte bildet, i monn.
mvh Torild
christopher t.

vel, takk takk - jeg vil bare opplyse om at bildet virkelig er tatt i 1976 - så det er som sådan ingen parodi - og når jeg sier et typisk familiebilde fra den perioden så mener jeg det bokstavelig - vi elsket å kle oss ut og ta oppstillte bilder
TRUX
Helge R.

Bravo doc!!
Endelig åpner du skattekisten. Hva er vel 30 år i en historisk sammenheng, som en liten fjært fra vår herres store rumpe.
Litt av en gjeng som frekventerete legeboligen på den tiden. Slike oppstilte bilder er topp,jeg gleder meg til fortsettelsen, klem fra
:)Gorm
aase r.

Såååååååååååååååå festlig!

MVH Aase
Werner V.

Heheh. Vanvittig bra! Klarer liksom ikke helt å gi slipp på det. Skikkelig morsomt! Fantastisk variasjon i uttrykkene. Dere må ha hatt det meget bra sammen. Slikt synes!
Hanne S.

Dettte er et ufattelig knast bilde!! Jeg er ikke så god til å ordlegge meg, men dette bildet er noe av det beste jeg har sett her på sida. Jæsla bra,Christopher!

-Hanne.
Wenche J.

Ingen bestefar her heller, men noen har de samme oppsperrede oeynene, hmmmmm. Samme ''husmannskost'' som i 72?? Virkelig artig bilde.
Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu