Gamlehaugen i Bergen
Nettopp fått vidvinkellinse, og prøver meg litt... Prøvde meg på noen ''annerledesbilder'' av Slottet i Bergen.
Likte det godt, sephia synes jeg passer. Men, nå er jeg ny i gamet ang vidvinkel, så det er vel tips å få???
Bildet inngår i albumet Arkitektur -
Utstyr
  • Canon eos 350d
  • Sigma 10-20 mm, 1:4-5.6 dc hsm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_213755} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Hans Henrik F.

Synes kort og godt det er et godt første forsøk :-) Fint lys på bygget og vidvinkelen kommer jo virkelig til sin rett her og understreker formene på slottet. Liker også at du fikk med litt av treet til venstre. Godt for perspektivet.
Rune S.

Jeg synes dette er et meget vellykket bilde. Fin komp lys og fargetoner. Dette bildet likte jeg med en gang!

Mvh
Rune S
Arve Herman T.

Hei der Monica.

Dette bildet fikk meg til å stoppe opp da jeg bladde igjennom nye bilder. meget fint komponert, fint lys og alt stemmer etter min mening da.

Ha en trivelig fotohelg alle som elsker denne hobbyen.'

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen
Avsluttet .

Herlig bilde,ikke mer på si om den saken.
Hilsen Tone!
Jacob V.

Hei

Et flott bilde dette. Likte komp, utsnitt og fargetonene.


Mvh

Jacob
Inge S.

Hei.
Syns du traff ganske så bra med dette ''annerledesbilde''
Godt lys og fint utsnitt.

Mvh Inge
Veronica K.

Likte godt fargetonene du har brukt, komp og vinkel er veldig bra. Jeg synes også du har fått til dette veldig bra til å ha lite erfaring med det. En stilig effekt :)
Monica F.

Hei alle sammen :-) Tusen, tusen takk for flotte tilbakemeldinger - setter stor pris på det! Alltid like spennende å prøve ut nye linser, og skal jeg være ærlig så synes jeg denne vidvinkellinsen var en utfordring... hehe... det ble mange dårlige bilder den dagen ja. Men, noe godt kom ut av det - og det blir garantert ikke det siste! Tusen takk igjen!
God helg til alle :-)
Mvh Monica
Raymond O.

likte belysningen og fargene, har du prøvd å endre perspektivet i PS eller liknende ? jeg ville prøvd å utvide bredden litt i toppen og trekt det litt sammen neders samtidig med å tilte toppen litt forover for å ungå at det ser ut som byggningen heller bakover. tror byggningen ville se høyere og mer majestetisk ut.



Avsluttet .

Flott bilde og nydelig vinkel, ser ut som jeg må kjøpe meg en slik linse...


Arne
Svenn H.

Ai, ai, dette likte jeg godt. Har lest mye pent om den sigma-linsa så det var bra du fulgte opp med et slikt bilde :-) Flott vinkel, sephia passet godt til dette motivet, og forgrunnen med rekkverket/gjerdet gjør seg virkelig. Dette er først og fremst et symmetrisk bilde så da er det greit med midtstillingen.

Kanskje er himmelen noe utbrent til venstre og løvet oppe i venstre hjørne kommer seilende fra ingensteds. Det kunne kanskje vært klonet vekk? Ellers veldig pent :-)

Hilsen, Svenn
Andreas S.

Heisann!

Dette bildet fikk en utrolig fin panoreringseffekt. Liker absolutt valg av vinkel og ikke minst komposisjonen her. Fargetonene er bra valgt og passer bygningen. Den lille greinen oppe i venstre hjørne gjør seg også. Gratulerer med ny linse:)

Mvh. Andreas D.
Monica F.

Hei dere - og tusen takk for så mange positive tilbakemeldinger :-) Veldig artig at dette falt så godt i smak :-)
Arne og Svenn - denne linsen er vel verdt pengene - dere kommer til å få myyyye gøy med den..... Vanskelig i begynnelsen synes jeg, det er jo alltid litt tilvenning med ny linse! Så LØP OG KJØP!!!
Mvh Monica
Kjell Sigurd S.

Dette må vel være ganske nærme blink på første skudd med nytt objektiv. Vidvinkel har jo sine spesielle effekter og de har du utnyttet flott her. Kvisten til venstre bryter fint opp i bildeflaten og må absolutt med synes jeg. Du kunne kanskje lettet litt i skyggepartiene. Godt jobbet.

Kjell S
Monica F.

Hei Kjell S! Tusen takk for positiv kommentar :-) Enig med deg ang kvisten, den synes jeg gjorde seg godt i bildet, derfor har jeg ikke fjernet den.. Skal se hva jeg får gjort ang skyggepartiene - takk for tips!
Mvh Monica
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu