Kveldstund i Forrelhogna
Bildet inngår i albumet Reinsdyr -
Utstyr
  • Nikon D2H
  • Nikon AF-S VR ED300 F2.8G IF-ED
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/2000s
  • Filmtypedigitalt iso 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger1646
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_213559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var utrolig flott! Stemningen er godt og tonene passende. Men er er litt usikker på om jeg ville ha hatt med de til høyre. De blir litt for gjengrodd og man ser ikke formen av de. Uttrykket til bukken er strålende fanget. Jeg tror jeg ville ha kuttet den øverste skystripa og lagt på en hvit ramme for å skille ut bakgrunnen.

vh ingebjørg
Stig B.
Dette var flott, må ha vært en stor opplevelse. Liker utsnittet, samtidig som jeg også kan tenke med IFG sitt forslag som et litt annet bilde.

Flotte farger og fine konturer. Nydelig himmel. Virker som det er litt usm-kontur langs ryggen på det nærmeste dyret.

Mvh Stig
Ina W.
Nyelige stemningsfult bilde!
Tror jeg er enig med Ingebjørg, bilde hadde blitt ''renere'' slik.

Ina
Jon Erik V.
Rå stemning og lys, og et helt perfekt motiv.

Gratulerer. Jon
Torgeir H.
For en utrolig bakgrunn og motiv!
Nydelig!

-T.H
Odd E. k.
Hei Hans-Gunnar!

Et flott stemningsbilde i solnedgangen. Flott positur på reinsdyra der brunstkampen og det å holdet haremet under kontroll tar all tid til bukken. En flott bakgrunn som fremhever siluetten og med en upåklagelig skarphet. Det å ikke beskjære bildet gjør dette bildet til noe spesiellt. Det å beskjære bildet gjør bildet til et standardbilde, dvs. rein i solnedgang som det finnes mye av.
Et meget flott bilde du har skapt her, veldig bra!!

Mvh

Odd E.
Robin J.
Støtter kommentaren til OEK helt og fullt.
Mvh RJ
Svein B.
Ah- dette var nydelig Hans-Gunnar!! Spesielt fint med bukken som tydeligvis er opptatt med simla til venstre- det gir litt handling, foruten at bildet ellers er pent å se på. Om du beskjærer og konsentrerer bildet rundt bukken og simla til venstre, eller beholder det som det er nå- jeg tror begge deler vil fungere godt på hver sin måte.

Mvh
Svein B
Magnar L.
Her har du fått til ett stilfullt bilde utenom de vanlige. Helt herlig! Du kunne kanskje ha kutta bort den øverste skystripa, men ikke noe mer. Dyra i høyre bildekant er bare med på å balansere komposisjonen. Nydelig bilde!
mvh Magnar
Hans-Gunnar H.
Takker for kommentarene!
Regner med broder'n kommer med et ganske så likt bilde...muligens et tettere utsnitt enn jeg har! (hørte det klikka fra den kanten i samme øyeblikk ihverfall)
Likte himmelen så godt at jeg ikke har hatt hjerte til og kvitte meg med noen pixler enda;) men den øverste stripa drar nok litt for mye oppmersomhet med at den er litt lysere i venstre hjørne....for se hva det blir til, ihvertfall bra med tilbakemeldinger!!!
MVH Hans-Gunnar
Avsluttet .
Helt lekkert! Føler bare at jeg ''svever'' innover i bildet og blir en del av motivet. På min skjerm er forgrunnen nederst en anelse mørkt, slik at det er litt vanskelig å se hvor overgangen mellom bildet og den sorte rammen er.
Ivar B.
Flott bilde! Oser av høst og stemning dette. En misunnelsesverdig opplevelse dette. Dyra til høyre hører med for balansen, men enig med ML om kutt av øverste skystripe. Dette er bra. Mvh Ivar.
ingeborg w.
Her var du heldig med posituren hans. Lyset er fantastisk og det tekniske sitter godt. En tynn hvit ramme rundt ville jeg lagt på.
Ole Birger S.
Flott bilde med en god kveldsstemning.
Odd Tore S.
Flott bilde av noe som må ha vært en trolig opplevelse.
Med kutt i topp og tynn lys ramme til å holde bunnen på plass blir inntrykket enda bedre.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu