Elv
Litt vilt og rotete. men ellers ok
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • 17-40mm
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_213521} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
kåre l.

Vakkert!
Flotte farger, skarpt og fint.
Tror jeg ville vridd bildet litt mot klokka så det øverste flate vannpartiet kom mer 'vannrett'.
Likte bildet veldig godt, men ikke teksten... :-)
Kjartan Nielsen F.

Flotte farger og fin sløring i elven. Det eneste som irriterer meg litt er den greinen foran elven. Ville valgt en annen vinkel for å unngå den.

K
john-arne w.

flotte skarpe høstfarger. jeg synes det ikke gjorde noe med den greina over elva. den var såpass sparsom at jeg synes den gled pent inn i bildet. synes å at den er på på å ''gjøre'' bildet. kansje fordi at de fleste ville tatt den bort. synes også det er ett pent slør over vannet. passe lukkertid.


M.V.H. john...
Odd E. k.

Hei per Johan!

Et flott stemningsbilde fra høsten. Flotte fine farger av ulike slag, noe som setter stemningen. Fin liten bekk som renner blant all denne flotte vegetasjonen. Flott fanget i et fint utsnitt!

Mvh

Odd E.
Tone A.

Eit vakkert hauststemningsbilde som er frodig med all vegetasjonen som har fine haustfargar. Her er det bjørka og elva som saman dannar hovedmotitiva. Bjørka med sine haustfarga blad er ein fin kontrast til blåtonane i elva, og det lyse partiet kor dei mest bare greinene er fine kontrastar. Fin dybde bakover, flott lys og fint eksponert. Bregna med sine linjer er ein flott detalj. Teksten bare forstyrrar i all haustidyllen.
:) Tone
per johan a.

Takker for tilbakemelding. Er enig med at dette ikke er et stilrent bilde, men greina måtte være med. Typisk norsk natur, trange elveleier og masse kvist!
Mandy Christin P.

Et nydelig høstbilde! Dette falt virkelig i smak. Greinen over elva gjør ingen ting, den passer godt inn. Som john-arne sa, de fleste ville nok fjernet den, så derfor synes jeg det var annerledes og fint å se.
Utrolig fine farger og bra skarphet.
Kjempe bra mener jeg :)

Mvh Mandy
Terje M.

Synes det bar et veldig bra bilde. Klare fine farger og bra skarphet. For meg gjør det ikke noe om greina er med, den er tross alt der og er med på å gjøre bildet mer spennende synes jeg.

Mvh
Terje.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu