Gravemaskin
HDR
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-20 14:34:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF-S 10-22mm
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger939
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Arve H.

Tøft bilde. Hvordan fikk du himmelen så blå? Er det brukt polafilter?
Hvilken blender og lukker brukte du?
Thomas A.

Syntes dette ble et skikkelig tøft HDR bilde

mvh
Thomas Andersen
http://www.thomasfoto.com
Kristin T.

Utrolig å få et så spennende bilde med et så (for meg) ''kjedelig'' motiv. Vanvittig flott himmel. Dybdefølelsen er helt enorm, spesielt med vinkelen på gravemaskinen. Om jeg skal pirke på noe synes jeg høyre siden blir noe kjedelig (det kan jo være en grei motvekt til den spennende venstre siden) Jeg kunne godt tenke meg å se et nytt usnitt der mindre av høyresiden er med. Dette bildet gjør seg også godt i B&W selv om man mister den blå himmelen. Bra jobbet! :)

Kristin
Arnhild A.

Hei!

Kult bilde. Likte komposisjonen og fargene på himmelen.

Mvh Arnhild
Roland H.

Takker for kommentarerer. Her har jeg brukt polarfilter ja Arve. Blender og lukker kan jeg legge inn bare jeg får sjekket det opp.
Lagde et nytt utsnitt hvor jeg fjernet høyresiden. Trærne der var litt diffuse også da jeg egentlig tok dette håndholdt, burde ha brukt stativ som ikke var tilgjengelig der og da.
Henrik T.

Fint bilde av et ganske tamt motiv. Himmelen ser i overkant herjet i PS ut.

-
Henrik
Sondre L.

Ajajaj, der kom jo bildet jeg hadde tenkt å ta som oppfølger til bilde nr. 259802... Jaja, da får jeg finne på noe nytt.
Men du har klart dette bra, fin dynamikk uten å overdrive til det vannvidde.
Hva med å kjøre bakgrunnen i svart-hvitt og gi den et snev av blåstikk? Da tar du opp fargen på armen, mens du får kontrast til maskinen og grabben.
Et lite minus for lyset på undersiden av armen, men et stort pluss for god bruk av perspektiv og, ikke minst, vidvinkel.

Sondre
Bjørn-Helge G.

kraftfult !! finfin plassering av maskinen, tøft ! Lang lukkertid ?
Roland H.

Takk for kommentar og kritikk.
Himmelen forsket jeg litt på og prøvde ut og fant ut at jeg faktisk likte det sånn så da gjorde jeg det sånn, det går vel litt på smak og behag akkurat det der :-)
Beklager at jeg kom deg i forkjøpet Sondre :-)
Har nå lagt inn teknisk beskrivelse.
Helge O.

stiligt bilde:D når jeg ser på bildet så får jeg følelsen av at gravemaskinen er ENORM:D hadde vært et fint bilde til reklame for gravemaskinfirma eller noe sånt:p hehe
Rune S.

Tøft HDR-bilde! Stilig himmel! Gravemaskinen viser liksom muskler. Strukturen i grabben eller skopan, eller hva det heter, er veldig fin. Kan nesten ane/føle gnislende pipelyder mot grusen.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Du har virkelig fått frem kreftene i gravemaskinen ved å velge denne vinkelen. Her er det mange hestekrefter. Gjennom lav vinkling får du også frem dybde i bildet på en virkelig flott måte. Himmelen gjør også susen til det! Utrolig tøft bilde. V2 er best. Her får du bort tomrommet som ses så godt i v1, men uten å miste dybde og sug i bildet. Flott farger. Fungerer veldig godt i sort-hvitt også!

Anne-Lise
Svenn H.

Kraftfullt ja. Dette bildet er ikke noe for de med gravemaskinfobi :-) Heldige linjer i himmelen som du har fått fint forsterket leder blikket ned mot skuffa og huset. Veldig bra etterarbeid. Ikke for overdrevet og fin forsterkning av vidvinkelen. Jeg likte versjon 2 best.

Hilsen, Svenn
Roland H.

Tusen takk igjen for fine tilbakemeldinger og gode tips. Det kommer godt med for videre utvikling om hva som funker og ikke funker :-)
Runar L.

Genialt bilde!

Har en kompis som garantert ville ha digget dette bildet på veggen i A2, han elsker slike maskiner.

Virkelig en maskulin følelse i bildet!

Gunnar O.

Veldig flott bilde! eg likte himmelen, den blei så mørk og mystisk!
Mvh Gunni
Roland H.

Takk Runar og Gunni for fine kommentarer. Hvis kompisen din Runar vil kjøpe bildet er det bare å si fra ;-)
Kristian S.

Hei, Roland!

Meget bra håndtverk og komposisjon! Stilig og se hvordan maskinen kommer mot seg! Dette bildet gjorde seg med HDR behandling! Jeg likte versjon 2 best.

Mvh Kristian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu