Vårvann
Likte grenen som sto midt ute i elva. Og skulle da forsøke med sløring hvor den grenen kunne kom fram skarp
Syns bildet ble rent teknisk slik jeg hadde tenkt, men syns kanskje innholdet var mer spennende i elva en på skjermen! ;o(
Bildet inngår i albumet Sævikelva - En trivelig liten plass like utenfor Namsos hvor det bl.a. står et gammel kraftstasjon og andre gamle bygninger.
Utstyr
  • Canon T-90
  • Canon FD 200 f.2.8
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/15s
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211483} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nils K.

Takk for komentar:)

Likte dette bilde, men du kunne prøvd med enda litt lengre lukkertid, også formørket det litt i ps. Slik at den lyse pinnen kommer bedre frem.

Lykke til med nye bilder

Njk
ingebjørg fyrileiv g.

Hei Jóhann!. Jeg synes ikke at du trnger med sløring her jeg. Bildet har en fin bevegelse og komposisjonen fungerer bra. Pinnen er selvfølgelig veldig flott. Jeg liker også kontrasten mellon berg og det hviote vannet. Mulig jeg ville ha kuttet bort det berget som har en rødlig tone i toppen. -bare for helhetens skyld :)

Jeg var selv ute i går kveld/natt og tok mine første slørebilder. 15 sek. og f/32.. DET ble sløring det.. Men jeg ble ganske fornøyd og det er spennende å gi seg ut på!

-ingebjørg
Jóhann Á.

Takk for kommentarer!
Nils: Jeg har faktisk en til som er noe undereksponert. Tror du har et poeng, skal i hvert fall se hvordan det blir.
Ingebjørg:Vann er artig å fotografere, og mulighetene er uendelige. Når det gjelder det brune feltet var jeg inne på tanken på fjerning, men syns bildet ble litt trangt når jeg hadde gjort det.
Tom A. T.

Fin formasjon på elva med de tre løpene, men vannet virker en anelse overeksponert på min skjerm. Jeg tror det ville blitt bedre om du hadde dempet både høylys og mellomtoner en del. Det ville også gitt litt mere trøkk på greina som står i vannet. Motivet ser for øvrig ut til å passe perfekt for å fotograferes i blåtimen ;o)..
mvh Tom T
Fred S.

Kommer rett fra en foss nå ( nesten i alle fall, måtte hjem til 71 grader nord), finner ut at fosser er fine testobjekt for ny-kameraet. Stokker har jeg funnet i ''min'' foss også; synes kanskje din var litt beskjeden.
Jeg ville ha kuttet oppe for å få vekk den lille grå biten av berg, og helt enig med Tom ang. demping av både det ene og andre. Tror det ville ha gitt mer struktur og antydning til farge i fossen, den er litt bleik. Hva som er beste tidspunktet til fossefotografering med tanke på å oppnå optimal ''sløreffekt'' er ikke godt å si, men det virker som lyset er litt flatt her.

vh fred
Jóhann Á.

Takk for kommentarer, gutter! Skjønner poenget med å dempe høylysene litt. Men er redd for at det fort blir gråaktig. Men da ville pinnen min kommet bedre fram uten tvil.
Det stemmer det Fred, at lyset er flatt. Tatt i skyggen. Syns det er veldig stor utfordring å eksponere fosser i full solbelysning.
Gunnar O.

Flott bilde. fin balanse.
Mvh Gunni
Petur E.

Fint billde Johann.
Likker dette billde veldig godt.

Hilsen fra det lille denmark
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu