Brølende Hjort 2.
Det å være til stede og observere Hjortens brunstaktivitet er et av årets høydepunkt. Om ikke så lenge så er de i gang igjen.
Utstyr
  • Canon EOS 10 D
  • EF 300 MM. f 2,8 + 1,4X converter
  • Brennvidde420mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger777
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Einar Y.
AAAAAHhhhhhhh!
Slike karer er det jo alltid spennende og gøy å både høre,møte og se i aksjon.
Har en mistanke om at fokuspunktet ditt ligger litt bakenfor øynene,det virker som at geviret er skarpt,mens det nærmeste øyet ikke er skarpt? Eller er det bevegelses-uskarphet?
Litt mindre magenta-stikk i dette bildet i forholdt til forrige hjort(som vel er samma karen...)
E.
Kjell Sigurd S.
Tøff kar! Fint fanget situasjon og et flott miljø rundt hjorten, som desverre er litt for uskarp. Dette er vel sansynligvis tatt håndholdt?

Kjell S
Vegard L.
Fint miljø, mer naturlige farger her. Fantastisk bare å få tatt bilde av en brølende hjort. Flott at du visere oss dette.
Mvh Vegard
Espen A. I.
Kan ikke tenke meg at dette er håndholdt, men uansett et knakende godt bilde av en av skogens konger. Vet selv hvordan levenet høres ut når disse er på jakt etter ei dame å dele natta med. Utrolig opplevelse å få se kjeften her..

mvh Espen
Stig B.
Igjen et nydelig miljø du avbilder hjortene dine i. Synes fargene er bedre i dette bildeet. Flott positur.

Er usikker på hvordan jeg skal se på uskarpheten: Som indikasjon på dynamikken i situasjonen er bevegelseuskarphet helt ok. Tradisjonelt syn ville nok gitt ''uskarpt'' som konklusjon. Jeg heller til dynamikk-tolkningen her.

Mvh Stig
Svein B.
Knakende godt hjortebilde igjen Rolf- for meg er den ørlille bevegelsen svært kledelig for bildet. En fint element i bildet som gir inntrykk av liv og stemning. Dampen fra den åpne munnen og det svake magentastikket som kjennetegner lite lys er også med på å skape denne følelsen. Et svært pent og troverdig bilde av en av naturens aller flotteste skapninger og situasjoner.

Mvh
Svein B
Terje S.
Ett topp hjortebilde. Ellers vil jeg skryte av hjorte bildene dine i siste nummer av Jakt & Fiske. De var meget severdig . MVH Terje
Aleksander M.
Veldig bra hjortebilde!
At hodet ikke er skarpt er det eneste som trekker ned. Det gjør ikke noe at resten av kroppen er uskarp. Det er bare bra, men jeg ville gjerne hatt hodet skarpt.

Mvh Aleksander
Jostein G.
Heller også til dynamikkversjonen her når det gjelder fokusspørsmålet. Monn tro om dette er trakter jeg kjenner he he ? Flott brølebilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu