Epledugg.
Innhøsting av epler, bildet er av et gult gravenstein eple med morgendugg som såvidt har begynt å renne av fordi sola står opp og varmer.
Jeg syns bildet ble fint, og likte dråpene som renner av eplet. Og så er jeg glad i grønt da. :-)
Bildet inngår i albumet Eplehøst -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Gisle H.

Jeg liker også bildet. Det nesten kvadratiske formatet og de grønne tonene signaliserer ro og harmoni. Dråpene tegnes fint, og gir bildet liv og friskhet. Det eneste som jeg synes skurrer i komposisjonen, er eple nr. 2, og det lille stykke himmel som kan sees gjennom hull i bladverket. Hadde det første eplet fått ha scenen for seg selv, mot et uniformt bakteppe av grønne blader, beskjært til et helt kvaderatisk format, så hadde dette vært nesten perfekt!
Tore Arnt N.

Hei!flott motiv her,grønt er jo en fin farge da,pent med regndråpene på eple,det er liksom litt mye grønt her,men fint er det da,lyset som kommer imellom gjør bilde litt bedre synes jeg,blir ikke så tett med grønt da,men enig med deg,grønt er pent,ha en flott høst:-)
Astrid M.

Jeg er enig med begge to. På den ene siden er jeg enig i at lyset gjør bildet mindre tett, men på den annen side er jeg veldig glad i grønt og det burde nok vært tettere. Ser også også at det ville gitt mer helhet i bilde, dersom jeg hadde plukket vekk eple nr. 2. Takk for tilbakemelding.
Olav Ø.

Dette varmet hjertet til en gammel fruktdyrker. Verdens beste eple. Og det skal ut av standarden fordi det ikke tåler å bli behandla som poteter av kjedene. Akk akk.

Men bildet ditt. Det er vel egentlig det som skal kommenteres. Du har fått fram en utrolig fin grønnfarge. Det våte gir fargen ekstra glød. Lyset er fint og jeg ser at du har beskåret litt. Det som ikke er så bra, i mine øyne, er eple nr. 2, halvt skjult bak ''hovedeple'' Dette blir ikke noen fin del av kompossisjonen, siden det bare stikker ut en liten skalk. Det utbrendte lyset er også litt uheldig.
Men hiv deg rundt Astrid, nå er eplesesongen på det travleste, så motiver er det nok av.
Astrid M.

Ja, det blir vel siste år med ''gul gravenstein'' for neste år er det rød som gjelder. Jeg er enig med alle i at dette ekstra eple tar uheldig plass.. Fortsetter med prøving og feiling.. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu