Sommernatt
En sommernatt på Beitostølen. Ble facinert av lyset.
Synes jeg klarte å få frem det spesielle lyset og fargene som var denne kvelden. Likte godt de forskjellige blåtonene. Noe støy er det i bildet men, hva kan man vente en sommernatt og man har det utstyret man har..:-)
Utstyr
  • Fujifilm Finepix 9500
  • Fast
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLaaaaang lukkertid og iso800
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger304
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
ingebjørg fyrileiv g.

Pent bilde med flotte skogoverlappinger. Men jeg er personlig ikke så glad
i lyse rosa/blå i noen tilfeller. Hva med svart/hvitt? Månen er stor og det er en fin skarphet. Stemningen er meget behagelig. Jeg ville ha kappet nesten all himmel, til like over månen.

-ingebjørg
Liv Anette T.

Synes dette var flott. Det traff meg midt i hjertet. Likte linjene som går inn i bilde (de syv blåner) og månen er plasert fint i bildet.

Mvh Anette
Avsluttet .

Ikke unnskyld deg - dette er et flott bilde, uansett om man kunne mene det er brukt utallige ganger eller er kitchy. Jeg kan beskrive bildet med ett ord: Zen! Jeg synes ikke du skulle ha kuttet annerledes eller endret noe. Om jeg skulle hatt det på veggen i stort format, så hadde det vært fint med panorama-format, uten at det hadde gått på bekostning av å kutte bort noen av fjelltoppene. Det eneste som er synd, som du allerede har nevnt, er skarpheten, som hadde tatt dette bildet ett hakk høyere i min bok. Det er tidløst og stemningsfult, og de færeste kunne sagt at dette ikke er pent.
Nina E.

Dette er pent med flotte farger. Jeg foretrekker nok denne fargevarianten, -ser at noen foreslår sv/hv, men det blir vel litt slapt..... Det eneste som ødelegger noe, er som nevnt støy i bildet. Du har kanskje brukt høy ISO eller digital zoom, da blir det litt sånn. Men bildet er pent, og det er spesielt flott med de mange blåner vi ser bak hverandre. Mvh ne
Bjorn F.

Hei. Meget vakkert, likte hvordan blåtonene endrer seg til lenger en ser inn i bildet for så å ende opp i en vakker måne.
Hilsen Bjørn
Avsluttet .

Pene farger, rolig stemning! Flott :o) Du kan likevel leke en del med dette bildet, sorthvitt eller sepia, hue eller fargebalanse-stilling, mange kule muligheter :o)
Linn
Ingunn S.

Hei Morten.
Kjempefint bilde med nydelige blåtoner som blir lysere for hver blåne bakover, og til slutt den delikate fargen på nattehimmelen i fin kontrast til den rosa månen. Jeg liker veldig godt slike ''blåne på blåne'' bilder, men har desverre ingen selv. Dette skal du være fornøyd med! Synes heller ikke at du skal kutte noe på himmelen, liker det slik det er, veldig behagelig å se på.

Mvh IngunnS:)
ingeborg w.

Blåne bak blåne, bokstavelig talt... Jeg synes dette ble fint. Fargene står godt til hverandre og det er en rolig stemning i bildet. Skarpheten kunne nok vært noe bedre, nå er det litt dust.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu