its like a flying saucer, it floats on the air!
Fotograf
Utstyr
  • canon kanon
  • 300mm f/2. 8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger669
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209692} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stian G.
Ikke verst bilde Are. Er det frihånd? Mvh Jarle
Torgeir Pande B.
Dette var utrolig fint!! Digger bakgrunnen som gjør at øyenstikkern kommer veldig godt fram!

PENT!

MVH:
Torgeir:)
Stian G.
Først og fremst Are - det var Jarle som kommenterte øverst ikke meg ;)
Liker fargene veldig godt her. Av denne type bilder er det mye flate bakgrunner, men her har du klart å få til en bakgrunn med veldig mye liv. Liker de ekstremt uskarpe stråene som strekker seg oppover og er med på å skape liv. Videre må jeg jo si at skarpheten er slående på det flyvende kreket ;)
Ivar B.
Meget bra. Den spende bakkgrunnen samt god skarphet hever dette bilde ut over mange andre bilder i samme kategori. Bra! Mvh Ivar.
Finn M.
God skarphet på øyenstikkeren, som trer godt frem fra den mørke bakgrunnen.

Som de andre synes jeg bakgrunnen her tilfører bilde mye. Slike bilder som dette har ofte en tendens til å få en ensformig himmel eller vannflate som bakgrunn.

mvh Finn
Carsten A.
Bra, med rimelig god skarphet på denne øyenstikkeren - som likevel er blitt litt liten og dermed ikke så godt detaljert i formatet. Et hovedproblem ved fotografering av alle typer øyenstikkere er at de oftest beveger seg i et miljø med meget rotete vekstlighet. Akkurat dette er fint løst her med selektiv fokus, man ønsker seg bare opptaket hadde vært gjort på en god del kortere hold!

Usikker på arten her, Aeshna cyanea eller juncea. De skråstilte gule feltene på forkroppen virker for brede til at dette er juncea. Heller derfor til cyanea, men sikker er jeg ikke.

MVH CA
Gro K.
Dette liker jeg, Are. Synes ikke det gjør noe at øyenstikkeren ikke er nærmere. Bakgrunnen er nydelig og fargene kommer godt fram på insektet. Skarpt til 1000.
Fint at vingene ikke er blitt helt borte, slik som ofte blir resultatet om man bruker for lang lukkertid. Her må den ha vært veldig kort ??
Prøvde å flippe det horisontalt. Det ble enda bedre etter min smak.
Hilsen Gro.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu