Foran skjermen
Dette selvportrettet er tatt med et svært dårlig webkamera hjemme på rommet mitt. Størrelsen på bildet er dessverre liten. Jeg gjorde det sort/hvitt og mer kornete i Adobe Photoshop.
Utstyr
  • Logitech Quicktime Express
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger511
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_20958} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Torunn B.

Ja i grunnen syns jeg også det er stilig. Harde kontraster og nesten silhuett. Det ser omtrent ut som en statue. Kanskje du kan prøve noe lignende med et ''ordentlig'' kamera?

Torunn :-)
Nils L.

Her er du absolutt inne på noe.
Bra uttrykk.
Marte H.

Stilg bilde! Her hadde nok en tynn, tynn hvit ramme gjort seg..
Mvh Marte:)
Unn Marit F.

Du har tatt et nydelig bilde, Christian, og du er en nydelig gutt! Fortsett å ta bilder!
Klem fra Unn Marit
Unn Marit F.

Du har tatt et nydelig bilde, Christian, og du er en nydelig gutt! Fortsett å ta bilder!
Klem fra Unn Marit
christian b.

torunn: så fint at du var/er enig med meg (:

har tenkt på det du sa.. skal få tatt noen bilder fremover med et ''ordentlig'' kamera istede for webkameraet. kanskje også prøve på et lignende som det ovenfor. har forstått at jeg ikke helt får friheten med noe som henger fast i en ledning (:

marte: takk for det (:

skal få lagt på en hvit ramme så fort som mulig.. det kan godt hende det blir mer ''oversiktlig'' da. har tidligere brukt det på hjemmesiden min som var sort, så det passet bedre uten ramme i den sammenhengen, men jeg skal se hva jeg kan få gjort (:

unn marit: takk vennen min (:

godt å se at du også er her inne.. foto er så utrolig artig! venter på et selvportrett av deg også, bare så du vet det (: *klem*
christian b.

nils: takk for det (:

bildet er tatt tidlig på morgenen, med masse sol som stikker inn fra et lite vindu jeg har høyt oppe på veggen. jeg hadde faktisk akkurat våknet som du kan se på klesmengden jeg har på meg (;
Unn Marit F.

Christian - Vi får se på det, får muligens en kamerat til å ta en portrett, og gir ham litt kunstnerisk frihet. Hva jeg har av bilder har du jo sett, og de egner seg (etter min mening) ikke her. Kos
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu