Wearing shades
Utstyr
  • Canon EOS-1D MKII
  • Canon EF 16-35mm 1:2.8 L Ultrasoni
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger774
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209141} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kristian Eugen B.
Hei Tomm! Dette var jo dritstilig! For meg er ikke skyggen i bakgrunnen så viktig dog. Den tar bare oppmerksomheten fra den kule drakta. Eller.. Ja. Jeg kunne iallefall tenke meg å se en versjon med bare barnet på mørk bakgrunn..

Mvh KB
Torgeir Pande B.
Kul persienne effekt dette! Kult med litt høy vinkel!

Takk for kommentaren på bildet mitt Tomm:)

MVH:
Torgeir!
Avsluttet .
Dette var morsomt og effektfullt. Når jeg så ''thumbnailen'' lurte jeg på hva i alle dager dette var. Ansiktet liksom sto fram. Mener at skyggen til jenta gir bildet noe ekstra. Det fyller ut i bakkant. Det eneste jeg ville ''plukket'' på er at håret i overkant av hodet til jenta forsvinner litt i bakgrunnen, i alle fall på min skjerm.
Kristin T.
Bra vinkel og komposisjon. Jeg er enig med at skyggen tilfører bildet mer en den stjeler... Fangedrakten er jo genial. Jeg synes ikke at det gjør noe at håret forsvinner litt i bakgrunnen. Om jeg skullle pirke på noe skulle jeg ønsket et roligere underlag. Synes flisene blir litt i overkant med alle strekene. Men virkelig et bra bilde.

Kristin
Maja H.
Hegner meg på alt positivt over her. som sagt veldig kult og effektfullt. Liker komposisjonen og vinkelen. Synes skyggen til jenta er med å gjør bildet.

Mvh Maja:-)
Veronica K.
Så stilig, skyggen bør være med, og enig i at flisene på gulvet kanskje forstyrrer bittelitt. Men så kreativt da, egen liten fangedrakt ;)
Andreas S.
Hei Tomm!

Kreativt og bra utført dette. Ser også ut som modellen liker å ha på seg skygger!

Mvh. Andreas D.
Eldrid S.
Tøff vinkel og artig skyggedrakt!Kjekt å se et annerledes barnebilde!
Takk for kommentar på bildet mitt!
mvh Eldrid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu