Wanting Freedom
La oss komme ut av mørket bak gittrene, ut til friheten.
Veldig fornøyd. Hva synes du?
Utstyr
  • Nikon 5900
  • -
  • Blender-
  • Lukkerautomatiss
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208353} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Åsmund I.

Interessant... Her har jeg faktisk litt sansen for blitzlyset, og effekten det gir. Fungerer meget bra i s/h. Liker hvordan nettingen forsvinner inn i mørket, og hvordan de opplyste blomstene strekker seg mot ''friheten''. Fin struktur i nettinggjerdet, men synes den store delen av gjerdet nærmest kameraet tar litt for mye oppmerksomhet. Forstyrrer litt.

Mvh Åsmund
Katja B.

Takk for kommentaren!
Enig ang nettingen, prøvde å gjøre den delen litt mørkere for at den ikke skulle trekke så mye oppmerksomhet, men da ble en del av spenningen borte, så jeg syntes det opprinnelige ble bedre. Hvordan foreslår du at jeg kunne gjort det?
willy m.

godt tenkt dette...for min egen del er det litt lyst/utbrent enkelte steder men som det er nevnt så funker det likevel...kanskje du skulle prøvd uten blits på stativ og med lang lukkertid...? eventuelt med en svakere lyskilde..liker også hvordan nettingen forsvinner innover..komposisjonen er bra:)
mvh willy
Katja B.

Vet ikke helt om det ville funka, var ikke så veldig mye lys da jeg tok bildet, sola hadde gått ned og greier. Eneste lyskilden da var blitsen, ville ikke fått samme effekt uten blits heller tror jeg, da ville alt i bakgrunnen syntes også. Uansett får jeg ikke tatt noe nytt bilde før til neste sommer, blomstene er visne alt...Men kan jo prøve da!
Er det bare blomsten og nettingen i forgrunnen du mener blir utbrent, eller andre steder også? I så fall finner jeg dem ikke...

Takker masse for tipset!
Hilde L.

dette biletet var tøft:) Likar vinkelen veldig godt, sånn som dei andre har nemnt, så var det stilig med måten som nettingen forsvinn ut i mørket, på:)

Hilde
willy m.

Hei..det er litt utbrent på kronbladene og såvidt på nettingen nærmest...dette gjør ikke så forferdelig mye..som jeg nevnte så funker det likevel...du skriver at du har automatisk lukker og jeg kjenner ikke kameraet du benytter men med manuell instilling, uten blits og lengre lukker jeg kan tenke meg ca 10-15 sek. så tror jeg du hadde oppnådd bedre resultat i mørket:) liker iallefall bildet ditt:)
mvh willy
Mandy Christin P.

Hei Katja. Først vil jeg takke for kommentar på bildet mitt. :)

Jeg liker dette bildet veldig godt. Synes blitzen gjør seg godt. Synes de opplyste blomstene på utsiden av gjerdet gir en stilig effekt og frihetsfølelse.
Liker også at gjerdet forsvinner ut i mørket. Bra jobba!

-Mandy-
Jan Morten E.

Her har du truffet godt ! Kontrastene og de fokuserte objektene fungerer godt sammen. Det føles som det er en slags 3D-effekt i bildet som gir en følelse av å kunne se innover i bildet.
Jeg også synes blitzlyset hadde en avgjørende effekt for bildets sammensetning. At forgrunnen utbrennes noe er en effekt som jeg selv har vanskelig for å unngå med slikt lys.

M.v.h.
Jan Morten :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu