kaféfink
Bokfinken skal vel helst sitte litt godt inne i skogen og synge mystisk, tenkte jeg. Denne var blitt korrupt på kakesmuler sammen med gråspurven. Men kaféen (Blaafarveværket) lå også omgitt av skog. Ser ikke god ut den ene foten -.
Har gjort utsnittet litt trangere enn originalen, greit slik?
Utstyr
  • Canon Powershot A 700
  • -
  • Blenderf/4.8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetFor første gang har jeg ikke lagret bildet i ''save for web'', men i vanlig jpg. Dette fordi finken tapte seg for mye i fjæra... Litt overrasket over hvor liten filen likevel kunne bli på nesten maks kvalitet. Hva pleier folket på dotten å gjøre når de legger ut?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger299
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208204} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Egil S.

Pent bilde av bokfink dette.
Bokfinken trives blandt mennesker også den. En hyppig gjest på foringsplassen min også.
Foten ser ikke god ut nei...
Ser man etter så har han antydning også på den andre.

Skarpt og pent bilde.
Sverre H. S.

Takktakk! Joda, har sett bokfink i huslig størk jeg også, særlig om vinteren. Men oppi kafébord, det ble liksom et hakk mer... Har du forresten peiling på hva som feiler foten?
Eivind F.

Oi, den foten så slett ikke god ut. Jeg har sett dette før, også da på bokfink. Det er vel en type infeksjon tror jeg..Sopp? Husker ikke i farten.
Morten W.

Takk for din kommentar til bildet mitt som linket meg til dette bildet. Kan nok ikke hjelpe deg med hva det er som feiler fuglen, men det ser ut som det har satt seg skikkelig!
Men det er morsomt å bli minnet på at det ikke er bare dSLR som klarer gode fuglebilder. Men den svarte stolen bak/under forstyrrer, hvis jeg må pirke på noe.

Mvh Morten
Sverre H. S.

Takk skal du ha for kommentaren, Morten! Stolen bak har jeg tenkt at er en viktig del av miljøet, men jeg ser du har rett når det gjelder at den visuelt er forstyrrende. Ideelt sett skulle den vært mer uskarp eller annet sted i bildeflaten. Ingen har hittil kommentert det noe utbrendte bordet. Jeg er forsiktig med å fikse på det, for å kompensere noe som er så utbrent ofte ikke ser bra ut.

Ang. SLR, jeg lever nå et speilløst fotoliv. Jeg har Canonen for tilgjengeligheten og Sony R-1 med SLR-størrelse på brikken for fin-jobbingen. Hovedgrunnen til at jeg har valgt vekk SLR, er at jeg fullstendig har funnet meg til rette med skjermsøker som den beste måten å jobbe på. Men så har jeg også valgt bort uskiftbar optikk, og fulger som ikke er så tamme som denne, har jeg liten sjangs til å fange.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu