ingen tittel
Utstyr
  • Nikon F4s
  • 35-70
  • Blender-
  • Filmtypekodak ektapress 800
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger193
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_2059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Fred A.

Ser ut som et ''party-bilde''.
Fingrene på halsen på høyre side kunne vært kroppert bort.
geir j.

Direkteblitz (''lav blitzføring'') gir ikke akkurat gode portrettbilder, men dette ble ikke så helt galt allikevel (unntatt refleksene på nese,kinn,panne).
Rolig og fint komponert.
Sverre G.

Stram, fin komposisjon, fint snapshot. Minus for fingrene på halsen.
Kjartan J.

stilig bildet, som de andre henger jeg meg med på det med fingrene.

Forresten hva heter dama til høyre?
Christian K.

Takk for kommentarer!
Må vel si meg enig med de forrige kommentarene når det gjelder fingrene! :o)
Kjartan, jeg husker ikke hva dama til høyre heter, men slikt kan man da finne ut... hvorfor?
Fredrik S.

din komentar til ''Jarles første crux'' er jo HELT usakelig. Det sier litt om hvor mye DU kan om foto. HELE poenget med bildet er jo å vise fjellveggen men ikke at den skal være motivet. Motivet kommer jo mye klarere fram hvis man benytter større blendere. kort sagt, EN USAKELIG KOMMENTAR!!
Paal A.

Ja, det er forjævelig med all usakligheten her på siden. Enda godt vi har saklighetens mester F. Solstad blant oss.
Christian K.

Unnskyld, men er det meg du (F. Solstad) prøver å snakke til? Jeg måtte kikke tilbake på kommentaren min for å finne ut hvorvidt denne var usaklig, og Fredrik, denne var IKKE usaklig. Jeg sa til fotografen at uskarpheten ikke var bra, spesielt området nede i høyre hjørne, men at dramatikken var bra. Noe andre forøvrig var enig i. Hva i ALLE dager fikk deg til å fortelle meg at dette var en usaklig kommentar? Usaklig hadde det vært om jeg sa til Olav at han hadde et dårlig kamera og at han ikke burde drive med fotografering. Det sa jeg imidlertid ikke, og det mener jeg heller ikke, for bildet har bra dramatikk, men uskarpheten trekker ned.

Skjerp deg, og lær hva ting betyr!
geir j.

Hvis du skalperer litt i høyrekant, og ta vekk øret og fingere, blir komposisjonen mye bedre! (Av og til må man beskjære)
Christian K.

Takk for (saklige (o: ) kommentarer. Har allerede beskjært bildet på venstre side, hvor jeg syntes komposisjonen ikke ville fungere hvis vi så hele armen. Prøvde å gjøre som du, Geir, anbefalte, og jeg må gi deg rett i at bildet blir (mye) bedre.
Andreas U.

Wuhuu her tar det av, ble nettopp medlem her, jeg. Jeg har tatt noe bilder her på folkehøyskolen jeg og... Skal legge dem ut, sjekk dem da Kristian og si hva du syns :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu