Dompap hunn lander
Utstyr
  • Canon EOS 1 D mark II
  • EF 300 MM. f 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger848
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Terje S.
Utrolig flott dette men på min skjerm på jobb blir detaljene i ansiktet noe for mørk. Ellers topp komposisjon og skarphet.
Robin J.
Enig med TS. Hodet kunne med fordel vært litt lysere. Ser ut som du har hatt krevende lysforhold. Da kan dompapens hode være en utfordring. Kjempe god skarphet og posituren er jo upåklagelig. Fine farger.
Mvh RJ
Nils B.
Joda Rolf, flott er det og som de andre nevner så kan du jo med dagens teknologi nok hente frem noe mer detataljering i skyggene. Flott komposisjon og ikke minst en flott bakgrunn som står bra til fruen.
mvh Nils
Kjartan T.
Min ærlige mening er at dettte er et blinkskudd. Her er komposisjonen perfekt. Lyset er godt. Gåseungene på greina er noen av de mykeste og fineste jeg har sett. Bakgrunnen er som støpt inn i det hele og fuglen har en fantastisk positur.
Vegard L.
Med unntak av manglende øye er det jo meget flott. Du er flink til å finne dekorative greiner og flotte duse farger i bakgrunnen.
Mvh Vegard
Rolf S.
Takk for kommentaren til dere.
På min skjerm så ser jeg øyet og flere detaljer i hode men det er ikke til å stikke under en stol at lyset er i hardeste laget og da er det ikke dompapene som er det letteste og jobbe med.
Mvh Rolf
ingebjørg fyrileiv g.
Nydelig!! Dompapen, gåsungene (jeg har heller ikke sett mykere) og fargene/bakgrunnen..Ja, blinkskudd, Rolf! Jeg ser øyet fint på min skjerm.

vh ingebjørg
Anne-Lise B.
Dette er det nydeligste bilde jeg har sett av en dompap hunn, utrolig bra komposisjon og farger. jeg synes alt stemmer her:-)

Mvh Anne-Lise
Vegard L.
Ser nå at skjermen min var for mørkt innstillt. Frafaller ''anklage'' om manglende øye.... :-) Stå på!
Mvh Vegard
Torgeir H.
Endelig et bilde fra deg igjen Rolf, og som vanlig leverer du varene med glans! Enig med de over, gåsungene er bare eventyrlige, perfekt positur og alt stemmer!

-T.H
Jan-Eilert P.
Blir alltid spent når navnet ditt kommer øverst på listen for Bokmerka fotografer. Veldig pent denne gangen også. Utrolig flott.

Litt heving av skyggedetaljene gjør bildet til et blinkskudd.

Jan-Eilert
Lasse H.
Overordnet pen komposisjon som kunne prydet enhver vegg. Veldig flott bevegelse i bildet. Vellykket bruk av farger, høylys og skygger.

Lasse
Stig B.
Flott bilde igjen som fortjener alle de gode kommentarene det har fått.

Posituren, bakgrunnen, greina med gåsungene er bare topp. Ser også øye på min bærbare, så alt er på plass. Ser ikke hvordan dette skulle kunne forbedres.

Mvh Stig
Nina E.
Enda et nydelig bilde fra deg. Dette var rålekkert, estetisk, vakkert. Et fantastisk lys, nydelig bakgrunn, gåsunger, farger. God skarphet, fint komponert. Alt stemmer. Et skikkelig blinkskudd dette her!! Mvh ne
Espen A. I.
Rålekkert er et ord jeg også ønsker og bruke. Dette er bare å nyyte.

mvh Espen
Inger-Lise S.
Et flott bilde! Herlig positur.Kledelig og behagelig bakgrunn.
Hodet og øyne er nevnt, men helheten gjør dette bildet spesielt.

Inger-Lise
Eyvind R.
Her sitter alt! Gåsunger, kvist, positur og bakgrunn.

Nok et godt bilde fra din hånd..

Mvh Eyvind
Carsten A.
Meget bra og delikat presentert - som vanlig!

Den valgte presentasjon virker ekte og troverdig på meg, jeg ser ingen grunn til at den skal flikkes på.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu