Her endte ferden.
Bildet er tatt ved Langvassheimen.
En gammel trebåt har endt sin ferd.
Synes bildet ble ganske bra, litt uklart men greit nok.
Utstyr
  • Canon 350d
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSepia
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger307
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Helge L.

Heisann, et fint bilde dette, rent og klart formessig. Fin stemning. Muligens litt uskarpt ja, men har du forsøkt å skarpe det opp litt? skyter du i RAW-format? Vet ikke om det gjør så mye heller altså. .-)
Hilsen Helge
Leif H V.

Takk for det.
Har ikke gjort noe med bildet ennå. Har ikke prøvd ut RAW-formatet enda, men det blir vel prød =)
Helge L.

Ok, hvis du ikke har gjort noe med bildet så kan du jo alltids prøve på å bruke en Unsharp Mask i Photoshop, det er et ok verktøy. Kan hende det ville passe bra med litt selektiv oppskarping her kanskje, kopier layeret med bildet (i PS), skarp det opp, også kan du vaske vekk de områdene som ikke trenger så mye skarphet... prøv deg fram. Husk å eksperimenter med graden av exposure på ''viskelæret'' når du gjør slike ting. (her babler jeg i vei, og kanskje du kan alt om PhotoShop, da får du ha meg unnskyldt... :-)
En annen ting, må du ha navnet ditt på bildet med så stor skrift...? det er ikke spesielt pent... :-) (altså, navnet er det ikke noe galt med altså, ihvertfall ikke mellomnavnet, men skriften...)
lykke til,
hilsen Helge
(PS: prøv RAW, det er en stor nivåheving.)
kåre l.

Et rolig å behagelig bilde, om enn litt trist. Men... Om du ikke får skarpet det opp litt, så ligger båten sikkert på samme plass neste gang du er i de trakter. Skulle vært moro å sett dette med mer farger.
Avsluttet .

pent, meget behagelige fargetoner, typisk ikea, postkort eller lignende, UTEN at det er tacky, mente bare at jeg kunne hatt det på veggen..
bra jobba.

mvh: erling pande
Terje K.

Fint bløtt lys, komp og fargetone. Kunne kanskje brukt en aning USM. Jeg Savner ikke mer farge her, men kanskje ørlite mer kontrast?

Som Erlling sier....kan bli fint på veggen det her ;-)

Anbefaler også bruk av RAW formatet.

Terje
Åsta V.

Et fint og enkelt bilde. Likte tittelen også. Fremstår som litt flatt. USM er et fint verktøy, men mange overdriver fælt, det er ikke pent. Når du tar bilder i RAW har du mye mer info å jobbe med enn i et bilde som er tatt i JPEG.

Mvh Åsta
Leif H V.

Takk for alle komentarer og råd.
Setter pris på det =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu