Glass
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Nikkor 50mm 1:1,8D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205151} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Sven-Erik N.

Likte bildet med en gang jeg så det, flott utført fargespill. Kunne kanskje vært litt bedre dybdeskarphet så alle glassene var skarpe.

Sven-Erik :-)
Steinulf L.

Lekkert og ganske så vellaget. Dybdeskarpheten fungerer bra som det er. Men jeg ville nok klonet bort den grå stripen i bakgrunnen.
frank robert h.

hei Olav
det falt i smak ved først øyekast, veldig kreativt komponert.

mvh
frank
Lina Tonette N.

Dette var et skikkelig bra komponert bilde synes jeg.
Fargene funket godt.
Skimter jeg et tregulv eller parkett i gjenskinnet i det fremste glasset?
Me like!

mvh
Lina
Avsluttet .

Falt helt for dette bildet. Er fantastisk bra komponert og fargespillet mot den grå bakgrunnen. Det er modige kontraster og det funker bra!!=) Syns det er litt ''morsomt'' for det glasset med rosen kan virke litt flørtete og kjekkas! Veldig bra gjort!

Karine
Jøran T.

Personlig likte jeg at ikke alle glassene er i fokus. Falt for bildet med en gang. Gratulerer med et flott bilde og en spennende komposisjon
Olav S.

Takker for kommentarer, er selv fornøyd med komposisjon og farger på bildet. Det er forsåvidt første gang jeg gjør seriøst forsøk på den type bilder og det ferdige bildet er egentlig resultat av noe jeg i utgangspunktet synes var misslykket.
Å ta slike bilder er jo vanskeligere enn man skulle tro, men etter litt behandlig i PS fikk jeg et resultat jeg er fornøyd med. Skulle nok klonet bort den mørke linjen også, men det får komme senere.

Hilsen
Olav
Avsluttet .

Oppsiktsvekkende balansekunst.
Et drivende fargespill i både flytende og fast form.
Selv om dette bildet er produsert for en stund siden, er både nelikken, det skråstilte glasset, og resten av dette kreative utrykket, et godt syn for alle trette og destabiliserte menns øyne.
Likevekten kan altså gjenvinnes uansett hvor skrått det går.

Godt Nytt År.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu